anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Dziwny odcień czerni pod kątem 50W756c

profile.country.PL.title
adson993
Nowicjusz

Dziwny odcień czerni pod kątem 50W756c

Witam.

Chciałbym się dowiedzieć czy to normalne, że patrząc w tv pod kątem, występują takie przebarwienia czarnego koloru? Na samym począktu też sprawdzałem kąty widzenia i jak dobrze pamiętam, to różnica była tylko po prostu w jasności czerni. Dodam również, iż patrząc wprost nie ma problemu, wszystko wydaje się być ok poza cloudingiem, choć tego już się nie będę czepiał. Efekt jest widoczny w zaciemnionym pomieszczeniu.sony1.JPGsony2.JPGsony3.JPG

2 ODPOW. 2
profile.country.PL.title
Sony_Poland_Team
Community Team

Produkt mógł ulec uszkodzeniu. Polecamy zgłosić ten problem poprzez formularz na stronie: https://services.sony.pl/supportmvc/pl/Contact/Email, telefonicznie dzwoniąc pod numer tel. 22 3060694 lub e-mailowo: customersupport.pl@eu.sony.com.

Dział Obsługi Klienta skontaktuje się by rozwiązać problem.

Pozdrawiamy,

Zespół Sony

profile.country.PL.title
adson993
Nowicjusz

Problem był już raz zgłoszony. Telewizor trafił do serwisu TonColor, gdzie stwierdzili, że ich zdaniem nic nie ma i nic nie widzą. Więc co w takim przypadku? Jak widać nie wymyśliłem sobie tego, a zostałem po prostu tak jakby olany. Dodam jeszcze, iż te zdjęcia, które tutaj przedstawiłem, trafiły właśnie do serwisu jako dowód tej "usterki". Nie robiłem nowych, ponieważ pokażą ten sam efekt.