Podziel się wrażeniami!
Witam,
Mam problem z pokazem slajdów z urządzenia USB.
Po otwarciu aplikacji album, zdjęcia są posegregowane od najnowszych do najstarszych - jest to logiczne. Gdy uruchamiam pokaz slajdów, zdjęcia są prezentowane również od najnowszego do najstarszego, czyli nie w kolejności zrobienia zdjęcia - to już dla mnie mniej logiczne. Gdzie można to zmienić, aby zdjęcia były pokazywane od najstarszych - używając pilota. Na komórce, którą posiadam X5 compact pokaz slajdów odbywa się od najstarszego - telewizor wybiera jednak odwrotną kolejność. Proszę o poradę.
Z góry dziekuje
pozdrawiam
Hej.
Daty, opisy są OK. Tylko ta kolejność:( Aby uzyskać prawidłową muszę wybrać zaznaczanie zdjęć, wtedy jest w porządku - ale znowu każde zdjęcie zaznaczyć trzeba osobno ( pomoże tu jakaś zewnętrzna klawiatura? ). Nie widzę też alternatywy do pokazywania zdjęć w aplikacjach dostępnych w TV. Trzeba będzie kombinować z instalowaniem zewnętrznych aplikacji, ale nie o to mi chodziło kupując ten TV. Jestem na zakupie PS4 Pro - czy ktoś wie czy tam są jakieś lepsze rozwiązania? Z tego co wiem jest HBO GO co też na moim TV jest obecnie problematyczne do zainstalowania. Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedź.