Podziel się wrażeniami!
Hej! Mam mały dylemat jaka kupic lustrzanke, zastanawiam sie nad kupnem a200 albo a230. Co sądzicie o nich i ktora bedzie lepsza dla mnie ? Z góry bardzo dziekuje
Obiektywow od koloru do wyboru.
to fakt!
A i tak niektórym kilku obiektywów brakuje
Mam nadzieje ze uda mi sie jakis wybrac dla siebie. Im lepszy obiektyw tym wiecej mozliwosci. No tylko moj budzet jest zbytnio niski
nie od razu Rzym zbudowano
napisałem wyżej, napiszę i tu: zaczynałem przygodę z DSLR od 100 + 18-70 i po kilku tygodniach dokupiłem 50mm 1.7......
po kilku latach, stopniowo dorobiłem się kolejnych szkiełek i aparatów
podpisuje się obiema "ręcami" pod krisem. Kit + 50tka to super zestaw na początek ( sam to przerabiałem - a 50tke nadal przerabiam ) co do aparatu: osobiście wybrałbym a200 bo lepiej leży w dłoni te nowe 2300/330/380 mają już takie "śmieszne" kształty a jeżeli mógłbyś niewiele dopłacić to warto moim zdaniem dopłacić do a300 - w środku prawie to samo ale uchylny lcd czasami może się przydać
kris dobrze prawi
sam mam a200 z kitunium i puki co mi to pasi,za jakis czas stałka 50mm i bedzie git-odległe plany tele jakies sympatyczne...
aparat sie wybiera tak-idziesz prosisz i chwytasz-czesto pierwszy chwyt decyduje:)
a mi jescze cena - była przecena z 2200zł na rowniutki 1000zł wiec
powodzenia w wyborze-przy sony w sumie kazdy bedzie dobry bo to SONY jeaaaa