Podziel się wrażeniami!
Witam!!
Niestety zgubilem plyte cd dolaczona do aparatu:(
Gdzie moge sciagnac caly soft ktory jest na niej zawarty do przegladania plikow itp??
No dobra ale zgubic plyte moze zdarzyc sie kazdemu natomiast jesli potrzebuje bardzo szybko tego oprogramowania i nie mam czasu czekac na plyte??
Wszystkie inne firmy ktorych obsluga wymaga softu na komputerze oferuja mozliwosc sciagniecia oprogramowania ze strone np Nokia, Apple, Nikon.
A tu?? LLLIIPPAAAAAA!!!!!!
Jedna wieka
a ja się nie dziwię, że nie ma pełnego softu na stronie WWW.
Jak komuś ukradną puszkę to nie będzie sobie mogli "skompletować" zawartość pudełka by móc sprzedać "niby nowy aparat".
Beznadzieja byłaby wtedy, gdybyś musiał płacić za ten soft (a tak jest w przypadku niektórych firm).
Nie no to akurat dla mnie zaden argument bo na100% gdybym znal dobrze strony hakerskie to zanlazlbym taki soft bez problemu a ze malo siedze w tym temacie to jest mi ciezko znalezc takie oprogramowanie.
No dobra zalozmy ze ktos ukradl puszke i chce skompletowac zawartosc pudelka to oprocz tego ze sciagnolby soft to jeszcze zrobilby oryginalny nadruk na plycie i nie wypalal jej tylko tloczyl zeby nikt nie poznal??? Watpie.
Pozatym kradzione puszki schodza na roznych targach i bazarach jak woda i nikt nie pyta o zawartosc pudelka bo sam widzialem takie akcje.
Natomiast gdyby jeszcze okazalo sie ze ja musze zaplacic za taki soft to gwarantuje ze jutro opycham caly system i kupuje C albo N.
Dzieki Bogu znalazlem plyte:)
To dobrze że płytka się znalazła bo jest jeszcze tu takie coś http://support.sony-europe.com/dime/downloads/downloads.aspx?site=odw_pl_PL&m=DSLR-A700&f=download_m... co prawda do 700 ale PMB jest jeden i cytat z tej strony W przypadku aparatów DSLR serii A oprócz programu pmb zostanie pobrany program Image Data Converter SR i/lub Sony Image Data Suite (wersja dla systemu Windows).
Dzieki bardzo mimo wszystko panowie za rozmowe i pomoc to sie naprawde liczy:)
Szczesliwego Nowego Jorku!!!!!!!!!!