anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

A550 z Angli

Balu142
Początkujący

A550 z Angli

Witam;))

To pierwszy moj post... dlugo juz tutaj siedze na tym forum lecz dopiero teraz postanowilem zalozyc konto;))

Chcialbym rozpoczac moja przygode z fotografia. ;)) Dlatego tez ten post...

Mianowicie... Mam mozliwosc kupienia aparaty a550 z angli, nowka sztuka cena atrakcyjna.... wszystko ladnie pieknie lecz moje pytanie brzmi...

Czy jesli zakupie aparat w Angli czy jego gwarancja jest nadal aktualna?? I w razie potrzeby gdzie moge sie z nim zglosic?? Czy przyjmie mi go kazdy dealer sony w polsce czy nie?? Prosze o pomoc gdyz to jest dla mnie bardzo wazne... moge zaoszczedzic pare zlotych lecz czy gra jest warta swieczki?? jak z menu?? czy bedzie do wyboru w jezyku polskim?? jesli nie to czy moge to zmienic gdzies bez utraty gwarancji??

Z gory dziekuje za odpowiedzi;))

Pozdrawiam;))

11 ODPOW. 11
Balu142
Początkujący

Witam;))

jak sie okazalo mial gwarancje ale tylko obowiazujaca w Hong-Kongu;/

Czyli nie za ciekawie w razie jakiejs usterki... pozatym jesli bym juz zamowil to 22% Vat by mi doliczyli bo clo to watpie...

Takze w polsce kupie od reki.. przynajmniej dotkne zobacze sam jak to wszystko wyglada i dziala:D

profile.country.pl_PL.title
Szczupic
Użytkownik

Balu142 napisał(a):

Witam;))

jak sie okazalo mial gwarancje ale tylko obowiazujaca w Hong-Kongu;/

Czyli nie za ciekawie w razie jakiejs usterki... pozatym jesli bym juz zamowil to 22% Vat by mi doliczyli bo clo to watpie...

Takze w polsce kupie od reki.. przynajmniej dotkne zobacze sam jak to wszystko wyglada i dziala:D

Dlatego zawsze trzeba się porządnie zastanowić kupując sprzęt z zagranicy :c20

___________________________________________________________________ Sony 850 | Minolta Dynax 7 | Sony HVL 42 | Sigma 70-200/2,8 HSM | Sigma 20-40/2,8 | Minolta 100/2,8 | Minolta 85/1,4G | Minolta 50/1,7 | Sony 35/1,4 G