Podziel się wrażeniami!
Mam Sony 380, chciałbym dokupić grip, ale nie wiem czy jest on dostępny do tego modelu. Mam też pytanie dotyczczące lampy błyskowej HVL-F42M. Mam ją zamiar kupić jeszcze przed świętami i nie wiem czy zasilać ją można akumlatorami czy tylko bateriami, jak w starszych lampach (ładnych parę lat temu tak właśnie spaliłem lampę). Na koniec ostatnie pytanie. Na forum ostatnio często "zawieszją" mi się strony i nie jest to błąd komputera, bo w domu korzystam z dwóch komputerów. Czy macie również taki problem? Pozdrawiam wszystkich, życzę Wesołych Świąt szczęśliwego nowego roku i wiele SEPER ZDJĘĆ!
Sabb1 napisał(a):
Mam Sony 380, chciałbym dokupić grip, ale nie wiem czy jest on dostępny do tego modelu. ... HVL-F42M. ...czy zasilać ją można akumlatorami czy tylko bateriami. Na koniec ostatnie pytanie. Na forum ostatnio często "zawieszją" mi się strony i nie jest to błąd komputera, bo w domu korzystam z dwóch komputerów. Czy macie również taki problem?
Witam,
Jak już mat_czok napisał, gripów do serii 230, 330 i 380 nie ma i nie są przewidziane.
Lampę najlepiej zasilać akumulatorkami o dużej pojemności i to "markowymi". Na bateriach się zupełnie nie opłaca - chyba, że awaryjnie.
A forum śmiga aż miło.
Pozdrawiam
Jak zwykle jesteście niezawodni! Dziękuję za odpowiedź.
Sabb1 napisał(a):
Jak zwykle jesteście niezawodni! Dziękuję za odpowiedź.