Podziel się wrażeniami!
Jestem nowym posiadaczem Sony A350 i zaproponowano mi w sklepie żebym przedłużył sobie gwarancje na 5 lat za około 300zł. Warto ją wykupić czy dać sobie spokój
sprzęt dziś wrócił - wszystko w porządku- dziękuję RASTIX,
A wysłałeś im aparat , czy same szkło ?
samo szkło,
- i wróciło czyste
Czyli miałeś rację.
Trochę źle to świadczy o firmie Sony , że tak nie dokładnie czyści szkła. Już od paru osób to słyszałem , że oni nie dokładnie czyszczą.
kamil1114 napisał(a):
Trochę źle to świadczy o firmie Sony , że tak nie dokładnie czyści szkła. Już od paru osób to słyszałem , że oni nie dokładnie czyszczą.
A to przepraszam , nie wiedziałem ,że Nikon w tej sprawie wypada gorzej. Myślałem że jak Nikon jest taką porządną firmą , to na pewno o serwis też zadbali.
kamil1114 napisał(a):
Myślałem że jak Nikon jest taką porządną firmą , to na pewno o serwis też zadbali.
OsiRis napisał(a):
sprzęt dziś wrócił - wszystko w porządku- dziękuję RASTIX,
kamil1114 napisał(a):
Czyli miałeś rację.
Witam
RASTX napisał(a):
Gwarancja jest dokumentem umożliwiającym dokonywanie bezpłatnych napraw w okresie jej obowiązywania. Sprzęt nie może być uszkodzony mechanicznie. Wymiana produktu możliwa jest w przypadku stwierdzenia przez Autoryzowaną Stację Serwisową niemożności usunięcia uszkodzeń powstałych w wyniku prawidłowego użytkowania. Decyzję o ewentualnej wymianie, Sony Poland może podjąć już przy pierwszym zgłoszeniu, po uzyskaniu niezbędnych informacji od Autoryzowanej Stacji Serwisowej.
Proponuję, abyś w tym przypadku skontaktował się bezpośrednio z:
CSI FOTO I VIDEO
.....
Mam nadzieję, że sprawa zostanie wyjaśniona.