anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

karta gwarancyjna PILNE

profile.country.pl_PL.title
watory
Początkujący

karta gwarancyjna PILNE

czy dowodem gwarancji lustrzanek sony jest tzw. gwarancja europejska- informacje? ogólnie to jutro mój aparat jedzie do serwisu i wiem, że potrzebuję dowodu zakupu (faktury) i gwarancji. i nie wiem czy to to, czy trzeba szukać dalej :)

3 ODPOW. 3
Rodki-----
Początkujący

Dowód zakupu + Europen Guarantie (taka niebieska książeczka rozkładana) z rubrykami do wypełnienia przez sprzedawcę. To wystarczy. Ja zajmuje sie serwisami w dużej sieci handlowej - nie powinni robić Ci problemu jeśli nawet takiej karty nie Masz, gdyż sklepy często mają czyste do wypełnienia. Nie zawsze produkt sprzedawany jest z kartą gwarancyjną - choć powinien.

profile.country.pl_PL.title
gaba-----
Początkujący

Rodki napisał(a):

Dowód zakupu + Europen Guarantie (taka niebieska książeczka rozkładana) z rubrykami do wypełnienia przez sprzedawcę. To wystarczy. Ja zajmuje sie serwisami w dużej sieci handlowej - nie powinni robić Ci problemu jeśli nawet takiej karty nie Masz, gdyż sklepy często mają czyste do wypełnienia. Nie zawsze produkt sprzedawany jest z kartą gwarancyjną - choć powinien.

kupiłam aparat ok rok temu. Dostałam tą gwarancje jednak nie jest ona wypełniona - jeźeli wysłałabym ją teraz do sprzedawcy z fakturką to nie byłoby problemu aby otrzymać gwarancję ? :c18

sivecky
Początkujący

Tak, mają obowiązek wypełnić kartę.