Podziel się wrażeniami!
Witam! W instrukcji do aparatu podano max pojemność karty 8GB niezależnie czy jest to CF, czy MS. Czy ktoś z Was wkładał karty o większej pojemności. Czy zadziałają np. 16-tki? Nie zwracałem do tej pory na to uwagi, ale zamierzam dokupić większą kartę stąd pytanie.
Jeśli tak jest w instrukcji, to może lepiej nie ryzykować. Zresztą, nie lepiej mieć kilka mniejszych kart, zamiast jednej dużej? W razie awarii karty, lepiej stracić mniej, niż więcej...
Jestem tego samego zdania, że lepiej kilka mniejszych niż jedna duża karta. Myślałem, że może ktoś ma jakieś doświadczenie w tym temacie. Dzięki.
A jak wygląda maksymalna pojemność kart w modelach A 450, 500 i wyżej?
A jak wygląda maksymalna pojemność kart w modelach A 450, 500 i wyżej?
Dzięki jeszcze raz.
Witaj
pozwolę sobie wtrącić swoje 3grosze
Witam! W instrukcji do aparatu podano max pojemność karty 8GB niezależnie czy jest to CF, czy MS
Troszkę się tą tabelą ze strony 22 zasugerowałem, ale możliwe, że wtedy gdy była tłumaczona nie było większych kart niż 8GB . Poza tym, wydaje mi się, że nic raczej by się nie zepsuło w aparacie- jedynie mógłby nie czytać karty.
Może jeszcze ktoś się wypowie?
Troszkę się tą tabelą ze strony 22 zasugerowałem, ale możliwe, że wtedy gdy była tłumaczona nie było większych kart niż 8GB
Może jeszcze ktoś się wypowie?