Podziel się wrażeniami!
Czy może ktoś się orientuje czy są w polskiej wersji książki do 500? widział coś takiego w Niemczech w saturnie, niestety nie udało mi się znaleźć w PL. http://sklepkultura.dziennik.pl/sony-al ... B.portal11 tu jest 700 ale widziałam też z 500.
Będę wdzięczna za polecenie jakiejś dobrej książki o fotografii cyfrowej z fajnymi przykładami coś w stylu dobrego poradnika, pytam bo jest masa książek i trudno coś wybrać.
Osobiście wątpię by taka książka była przetłumaczona i dystrybuowana w Polsce.
Powiem szczerze, że najlepszą książką o 550 jest instrukcja obsługi.
Zaś co do książek o fotografii - mnóstwo tego było na forum. Skorzystaj z wyszukiwarki w górnym prawym rogu - ona nie gryzie
ostatnio kupiłem książkę 'sekrety mistrza fotografii cyfrowej 195 ujęć Scotta Kelbyego
jak dla średnio zaawansowanych amatorów bardzo dobra jest opisane krok po kroku jak zrobić dobre zdjęcie polecam
Dzięki znalazłam ją w necie za bardzo przystępną cenę i sobie zamówię; lubię czytać książki więc już nie mogę się doczekać:)
tak przy okazji są dwie części pierwsza o której wspomniałem a druga to Sekrety mistrza fotografii Nowe Ujęcia Scotta Kelbyego też bardzo ciekawa