anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

książka do Alpha 500

profile.country.de_DE.title
czarnakotka
Początkujący

książka do Alpha 500

Czy może ktoś się orientuje czy są w polskiej wersji książki do :c56 500? widział coś takiego w Niemczech w saturnie, niestety nie udało mi się znaleźć w PL. http://sklepkultura.dziennik.pl/sony-al ... B.portal11 tu jest :c56 700 ale widziałam też z 500.
Będę wdzięczna za polecenie jakiejś dobrej książki o fotografii cyfrowej z fajnymi przykładami coś w stylu dobrego poradnika, pytam bo jest masa książek i trudno coś wybrać.

4 ODPOW. 4
profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

Osobiście wątpię by taka książka była przetłumaczona i dystrybuowana w Polsce.
Powiem szczerze, że najlepszą książką o :c56 550 jest instrukcja obsługi.

Zaś co do książek o fotografii - mnóstwo tego było na forum. Skorzystaj z wyszukiwarki w górnym prawym rogu - ona nie gryzie :c49 :thumbsup:

Początkujący

ostatnio kupiłem książkę 'sekrety mistrza fotografii cyfrowej 195 ujęć Scotta Kelbyego
jak dla średnio zaawansowanych amatorów bardzo dobra jest opisane krok po kroku jak zrobić dobre zdjęcie polecam :c56

profile.country.de_DE.title
czarnakotka
Początkujący

Dzięki :D znalazłam ją w necie za bardzo przystępną cenę i sobie zamówię; lubię czytać książki więc już nie mogę się doczekać:) :D

ikar39-----
Początkujący

tak przy okazji są dwie części pierwsza o której wspomniałem a druga to Sekrety mistrza fotografii Nowe Ujęcia Scotta Kelbyego też bardzo ciekawa
:c37