anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

nastepca a700 - nieoficjalnie

ripride
Początkujący

nastepca a700 - nieoficjalnie

prosto z konferencji na PMA

http://news.sel.sony.com/images/large/c ... onp_lg.jpg" target="_blank

nowy sensor Exmor HD CMOS i filmy full HD.

już szykuje kasę.

122 ODPOW. 122
profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Normalnie takie słowa Wizjonera zmusiły mnie do otwarcia kolejnej butelki i głębokiego zanurzenia się w smaku...

Foters
Początkujący

Na zdrowie

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Dziękuję. Twoje zdrowie też wypiję skoro już niedługo hybrydy przyjmą wygląd normalnych lustrzanek. Szkoda, że nieszczęsne lustrzanki będą przypominać do złudzenia wtedy te hybrydy.

przemopzm
Początkujący

Oj Panowie nie ma co się przepychać :)

Pucha wyjdzie na sprzedaż się pomaca się sprawdzi i wtedy dopiero sobie pogadamy :c20

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

Panowie, przecież to jest model koncepcyjny, sama pucha może ulec jakiś drobnym kosmetycznym zmianom jeszcze...
przemopzm ma racje, wyjdzie, pomaca się i będzie wiadomo

fimps-----
Początkujący

nemesis napisał(a):

szogoon napisał(a):

fimps napisał(a):

dla mnie 1.6 Crop jest mile widziany.

1.5

Bo Kolega fimps, to pewnie Canonier... :smileytwisted:

Nie, nie jestem "Canonierem" To był błąd z mojej strony bo pisałem właśnie o Canonie. Już od dawna fotografuję najpierw Minoltą a teraz Sony

profile.country.pl_PL.title
alcazarc
Początkujący

Panowie, przecież to jest model koncepcyjny, sama pucha może ulec jakiś drobnym kosmetycznym zmianom jeszcze...
przemopzm ma racje, wyjdzie, pomaca się i będzie wiadomo

nic sie nie zmieni , puch juz sa trzepane w jakiejs fabryce w chinach , przez pol roku musza wytrzepac ze 100.000 szt. pozniej je rozwiesc do dystrybutorów na całym swiecie, tego nie robi sie w miesiac ,np z wrzesnia na pazdziernik zrobia cala produkcje :smileythumbsup:

profile.country.en_GB.title
Deviant.
Użytkownik

Trzymam kciuki aby następca miał ze 3 czujniki krzyżowe...
Inna rzecz, że bardzo szkoda (mnie przynajmniej), że prezentowane body nie ma włącznika/wyłącznika w 'starym' miejscu...

Creatoor
Początkujący

Deviant napisał(a):

Inna rzecz, że bardzo szkoda (mnie przynajmniej), że prezentowane body nie ma włącznika/wyłącznika w 'starym' miejscu...

Trafiłeś w sedno!!! Wyłącznik z tyło to to za co polubiłem A700 i inne modele z takim rozwiązaniem. Nie cierpie nikosiów za tego typu wyłączniki oraz serii DSC H... no i masz... :c9

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Creatoor napisał(a):

Deviant napisał(a):

Trafiłeś w sedno!!! Wyłącznik z tyło to to za co polubiłem A700 i inne modele z takim rozwiązaniem. Nie cierpie nikosiów za tego typu wyłączniki oraz serii DSC H... no i masz... :c9

To jest nas więcej :smileymrgreen:
W Nikonach, A5xx zawsze wyłączam aparat próbując zmienić przysłonę! Ileż zdjęć mi przez to uciekło! :c9
Tym bardziej, że uśpiony aparat błyskawicznie się budzi przez dotknięcie spustu, a w czasie uśpienia zużywa malutko energii.
Ten wyświetlacz na górze zamiast przycisków też mi się nie podoba - ale czego się nie robi, żeby zyskać przychylność recenzentów.
Ale może będzie wyglądał ostatecznie jakoś normalnie...? Może... ;)

------------------------------
fotoamator