Podziel się wrażeniami!
prosto z konferencji na PMA
http://news.sel.sony.com/images/large/c ... onp_lg.jpg" target="_blank
nowy sensor Exmor HD CMOS i filmy full HD.
już szykuje kasę.
Normalnie takie słowa Wizjonera zmusiły mnie do otwarcia kolejnej butelki i głębokiego zanurzenia się w smaku...
Na zdrowie
Dziękuję. Twoje zdrowie też wypiję skoro już niedługo hybrydy przyjmą wygląd normalnych lustrzanek. Szkoda, że nieszczęsne lustrzanki będą przypominać do złudzenia wtedy te hybrydy.
Oj Panowie nie ma co się przepychać
Pucha wyjdzie na sprzedaż się pomaca się sprawdzi i wtedy dopiero sobie pogadamy
Panowie, przecież to jest model koncepcyjny, sama pucha może ulec jakiś drobnym kosmetycznym zmianom jeszcze...
przemopzm ma racje, wyjdzie, pomaca się i będzie wiadomo
nemesis napisał(a):
szogoon napisał(a):
fimps napisał(a):
dla mnie 1.6 Crop jest mile widziany.
1.5
Bo Kolega fimps, to pewnie Canonier... :smileytwisted:
Panowie, przecież to jest model koncepcyjny, sama pucha może ulec jakiś drobnym kosmetycznym zmianom jeszcze...
przemopzm ma racje, wyjdzie, pomaca się i będzie wiadomo
Trzymam kciuki aby następca miał ze 3 czujniki krzyżowe...
Inna rzecz, że bardzo szkoda (mnie przynajmniej), że prezentowane body nie ma włącznika/wyłącznika w 'starym' miejscu...
Deviant napisał(a):
Inna rzecz, że bardzo szkoda (mnie przynajmniej), że prezentowane body nie ma włącznika/wyłącznika w 'starym' miejscu...
To jest nas więcej :smileymrgreen:Creatoor napisał(a):
Deviant napisał(a):
Trafiłeś w sedno!!! Wyłącznik z tyło to to za co polubiłem A700 i inne modele z takim rozwiązaniem. Nie cierpie nikosiów za tego typu wyłączniki oraz serii DSC H... no i masz...