Podziel się wrażeniami!
http://www.optyczne.pl/1853-nowo%C5%9B% ... odnia.html" target="_blank" target="_blank" target="_blank
wszystko wygląda dość wiarygodnie zwłaszcza w kontekście poprzednich informacji o nowych aparatach sony. szkoda tylko, ze brak słowa o parametrach, ale przynajmniej zaprezentowany wyświetlacz prezentuje się atrakcyjnie.
Sam się zdziwiłem co do wyniku, producent mówi że ok 500 zdjęć co dziesiąte aparat off/on, nie pamiętam jak z lampą chyba co trzecie, a wiadomo jak to jest z danymi podawanymi przez producenta.
Zdjęcia robiłem w podziałce 10M i były to RAW+JPG. Dosyć często włączałem i wyłączałem aparat, 70% było na LV.
TheMichal napisał(a):
wziąłbyś do ręki chociażby A300 z gripem to pewnie zmieniłbyś zdanie
TheMichal napisał(a):
wziąłbyś do ręki chociażby A300 z gripem to pewnie zmieniłbyś zdanie
Ale aparat powinien być trzymany w ręku tylko na czas robienia zdjęcia
Bylem w sklepie i trzymalem A380 w reku. hm... "trzymalem" to za mocne slowo... dokladniej "probowalem trzymac"... albo mam graby (rece) tak duze, ze nie moglem go utrzymac, albo to aparat sie zmniejszyl.
Jest to taka cukierkowa zabaweczka (no tak sie pozycjonuje, celuje w taki segment, wiec pewnie dlatego blizej jej do kompaktu, niz do dobrej amatorskiej lustrzanki).
Czy warto kupic?
Warto, jesli myslisz o rozwoju i kupnie za jakis czas wyzszch modeli. Jesli ma to byc aparat docelowy - wszystko zalezy do czego bedzie on potrzebny.
Ja bym wolal jednak kupic starszy model A300, badz A350.
Ano i dlatego poszukałem trzysetki...
czy w a 230 jest możliwy podgląd robionego zdjęcia na ekranie LCD
Krystian81 napisał(a):
czy w a 230 jest możliwy podgląd robionego zdjęcia na ekranie LCD
Sony A380- test optycznych
acinloop napisał(a):
Sony A380- test optycznych