Podziel się wrażeniami!
Jakiś czas temu na stronie optyczne.pl napisali pewną plotke, a mianowicie, że do A-900 ma wyjść prawdopodobnie nowy update i to jeszcze przed grudniem tego roku. Ma ono podobno poprawić szumy na wysokich iso, które są w 900 przecież tak nieznośne... Czy może coś komuś o tym wiadomo?
Jak to zawsze bywa z plotkami potwierdzają się dopiero w dniu premiery
a900 to najwyższa półka w sony. nie zdziwię się jak poprawią soft.
Poki co to nie potwierdzona plotka... a swoja droga soft by sie przydal
Soft by się bardzo przydał, ale wiecie ten aparat jest już bardzo długo na rynku i jak wychodziły świetne poprawki do A700 to do A900 ani widu ani słychu. Musze przyznać że przeżyłęm niemiłe zaskoczenie przesiadając się z A700 na A900, gdy zobaczyłem różnice w szumach...
Co to znaczy niemile? Ja podczas roznych imprez sportowych uzywam A700 i A900 i jezeli chodzi o szumy to A900 radzi sobie o wiele lepiej na takich samych czulosciach.
Mowa tutaj o iso 1000 / 1250 / 1600
Soft by się bardzo przydał, ale wiecie ten aparat jest już bardzo długo na rynku i jak wychodziły świetne poprawki do A700 to do A900 ani widu ani słychu.
Jeżeli A900 radzi sobie o wiele lepiej z szumami niż A700, to proponuje zmianę sofyu na nowszy. Z tego co pamiętam jest już czwarta wersja oprogramowania do A700 która bardzo poprawia chyba właśnie tylko szumy, bo po jej aktualizacji niczego innego nie zauważyłem.
Miałem w ręku A700 przez dwa lata wiem jakie zdjęcia robi i jak sobie radzi z szumami, moim zdaniem o niebo lepiej niz A900.
Mam ten soft wgrany
Z tego co pamiętam jest już czwarta wersja oprogramowania do A700 która bardzo poprawia chyba właśnie tylko szumy, bo po jej aktualizacji niczego innego nie zauważyłem.