anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Osłona przeciwsłoneczna na LCD

Par_Dez
Początkujący

Osłona przeciwsłoneczna na LCD

Witam !
Czy ktoś wie gdzie można kupić osłonę przeciwsłoneczną na monitor LCD ?
W ostatni weekend byłem nad morzem i strasznie mnie wkurzało gdy w słońcu nie mogłem
prawie nic zobaczyć na podglądzie LCD zrobionego zdjęcia nie mówiąc już o tym że o używaniu
LV można zapomnieć . Szukałem na allegro i w innych sklepach , ale - owszem - jest do a330 ,550 ,330 100 a do a300 czy 350 nie ma .
Może ktoś mi podpowiedzieć czy taka osłona np. do a100 lub a330 , 380, 550 będzie pasowała ?

3 ODPOW. 3
profile.country.pl_PL.title
benkowik
Początkujący

Ja bym się za bardzo nie łudził, że taka osłonka pozwoli Ci wszystko zobaczyć a zawsze "coś" można zobaczyć zasłaniając boczne dopływy światła :D

Co do kompatybilności od innych modeli. Jeśli z wymienionych powyżej :c56 nie zmieniła się forma zewnętrzna to będzie pasować, najlepiej przymierzyć "na żywo" :thumbsup:

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

Może ktoś mi podpowiedzieć czy taka osłona np. do a100 lub a330 , 380, 550 będzie pasowała ?

z tego co ja zauważyłem, to każdy z modeli a100 :smileyarrow: 500/550 ma inną budową - rozmiary i kształt obudowy LCD

benkowik
Początkujący

kris napisał(a):

z tego co ja zauważyłem, to każdy z modeli a100 :smileyarrow: 500/550 ma inną budową - rozmiary i kształt obudowy LCD

Czyli musisz znaleźć konkretnie dla swojego modelu, inaczej nie będzie pasować :smileythumbsup: