anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

program umożliwiający sterowanie aparatem za pomocą kompa

cyberowa
Początkujący

program umożliwiający sterowanie aparatem za pomocą kompa

Witam. Mam pytanie. Czy ktoś z was zna jakiś darmowy program umożliwiający sterowanie aparatem sony za pomocą komputera? A przynajmniej taki który umożliwia oglądanie zdjęć na ekranie komputera od razu w trakcie sesji? Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam.

15 ODPOW. 15
cyberowa
Początkujący

Nie było. Na płycie mam tylko
Image Data Converter
Image Data Lightbox
PMB :(

cyberowa
Początkujący

No i w końcu się nie dowiedziałam czy istnieje możliwość ściągnięcia tego programu od sonego? Jakieś wsparcie techniczne 😕

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

cyberowa napisał(a):

No i w końcu się nie dowiedziałam czy istnieje możliwość ściągnięcia tego programu od sonego? Jakieś wsparcie techniczne 😕

jeżeli na płycie nie ma tego programu, a jak wiem z instrukcji - nic nie wspomniano by miał być, jestem przekonany na 90%, że Remote Camera Control działa tylko z modelami a700 wzwyż.

bardzo chciałbym dać Ci w 100% pewną odpowiedź, ale nie jestem w posiadaniu aparatu a500.
Najlepiej będzie jak skontaktujesz się z Działem Obsługi Klienta: 0 801 500 500 lub 022 33 88 700

pozdrawiam,
kris

Początkujący

No dobra. Załatwiłam sobie ten program, zainstalowałam na kompie i co? I nic :( Okazuje się, że faktycznie nie działa :( Czarna rozpacz normalnie...Trzeba zmienić aparat :(

profile.country.pl_PL.title
alcazarc
Początkujący

to jak bedziesz sie pozbywac to tego mozesz mi oddac... :)

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

cyberowa napisał(a):

No dobra. Załatwiłam sobie ten program, zainstalowałam na kompie i co? I nic :( Okazuje się, że faktycznie nie działa :( Czarna rozpacz normalnie...Trzeba zmienić aparat :(

niestety, ale jeśli to jest główna funkcją, którą Twój aparat musi posiadać to błąd popełniłeś przy wyborze. Jeśli faktycznie, bez tego nie możesz w pełni fotografować - sprzedaj i kup a700/850/900.