anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Przyciski aparatu A500

profile.country.pl_PL.title
hochberg
Początkujący

Przyciski aparatu A500

Mam pytanie do innych użytkowników aparatu A 500, otóż w ciągu siedmiu miesięcy dwa razy zepsuły się przyciski sterowania aparatem. Nadmieniam że nic nie było wciskane na siłę a aparat był używany w normalnych warunkach (lustrzanka na gwarancji). Czy któregoś z użytkowników coś takiego spotkało !? -moim zdaniem jest to w tej materii bubel firmy sony, poza tymi usterkami lustrzanka A500jest OK !.

10 ODPOW. 10
ikar39-----
Początkujący

a dokładnie który przycisk:(przyciski sterowania aparatem)pojęcie ogólne :c8

oldguest
Początkujący

ja po blisko 10 miesiącach użytkowania nie odnotowałem nic podobnego w swojej 500 :)
Pozdrawiam

kierus98
Początkujący

Po 5 miesiącach wszystko OK :thumbsup:

profile.country.en_PL.title
Yac-----
Początkujący

9 miesięcy i również bez problemów ;)

armalite
Początkujący

6 tys zdjęć i wszystko jest ok :)

profile.country.pl_PL.title
Polosob
Początkujący

10 miesięcy, ok 12K zdjęć i wszystko OK

MARCUS68-----
Początkujący

Mi przy A550 niestety ciągle szwankuje przycisk migawki.Zacina się,nie mozna czasami wcisnąć go do połowy tylko od razu wyzwala migawkę.Najgorsze jest to,że w serwisie działał poprawnie a po jakiś 2 tygodniach znowu było to samo.I powtarza się to oczywiście w najmniej oczekiwanych momentach.W serwisie odmówili oczywiście wymiany pomimo potwierdzenia przez przyjmującego w Fotojockerze,że taka wada występowała za kazdym razem jak przynosiłem aparat.I przez taką pierdołę zawiodłem się na :c56

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

A450/500/550 mają bardzo delikatny spust - też miałem z tym problem na początku.
Nie działa on tak, jak np. w A100 gdzie wyczuwalna była ta "połowa" spustu, niemniej po pewnym czasie da się go wyczuć.

MARCUS68-----
Początkujący

U mnie na początku,czyli jakieś dwa miesiące działał O.K i ten pierwszy próg był b.dobrze wyczuwalny.Teraz też raz działa poprawnie a czasami nie.Poczekam może się zepsuje do końca i mi wreszcie wymienią ,bo teraz to pracuje się niezbyt komfortowo. :c9