Podziel się wrażeniami!
Jak to jest z oprogramowaniem do alfy 350 , sony co jakiś czas wydaje nowsze wersje i można sobie samemu zaktualizować , czy wogóle nie wydają , albo można zaktualizować tylko w serwisie ?
nie ma update'u software do α
nie ma potrzeby by był wydany
No to szkoda , bo wyszła/wyjdzie teraz alfa 380 , zauważyłem , że ona ma inny soft. A ta alfa 380 jest dużo lepsza od 350 , bo dopiero co kupiłem alfe 350.
dlaczego uważasz, że jest wiele lepsza ?
i co masz na myśli pisząc:
kamil1114 napisał(a):
zauważyłem , że ona ma inny soft.
Źle to napisałem , to miało być w formie pytania , czy ta alfa 380 jest dużo lepsza od 350 ?
Odnośnie softu , nie twierdzę , że w alfie 380 jest lepszy , bo go nie znam , ale jest na pewno nowszy , tutaj http://www.sony.pl/hub/dslr/block/2/subblock/1 są screeny z nowego wyświetlacza. Jeżeli dobrze zrozumiałem zdanie napisane na tej stronie: " Zobaczysz na nim, jak wybrane ustawienia ekspozycji wpłyną na ostateczny wygląd zdjęcia. " to oznacza że nowa alfa 380 ma podgląd głębi ostrości. Głównie chodziło mi o to , że jeżeli tam jest inny soft , to czemu nie wgrać by do alfy 350 innego , nowszego softu , który miałby na przykład poprawioną jakąś ważną opcję , typu ilość klatek na sekundę.
kamil1114 napisał(a):
A ta alfa 380 jest dużo lepsza od 350 , bo dopiero co kupiłem alfe 350.
To mnie pocieszyłeś , bo cały czas myślałem czy nie popełniłem błędu , że nie kupiłem canona eos 450d. Pojechałem po canona , ale dowiedziałem się w sklepie , że canon nie ma stabilizacji obrazu w korpusie. Nie wiem czemu , ale wszyscy polecają canona , a sony odradzają. Mówią że sony powinno telewizory produkować
kamil1114 napisał(a):
Nie wiem czemu , ale wszyscy polecają canona , a sony odradzają. Mówią że sony powinno telewizory produkować
Dziękuję Wam za pomoc. Racja , podstawa to umiejętności !