anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

acinloop >bohomazy cz.2<

profile.country.pl_PL.title
acinloop
Nowicjusz

acinloop >bohomazy cz.2<

Trochę mojej pracy. Proszę o ocenę. ;)

199 ODPOW. 199
acinloop
Nowicjusz

Ahaaa :) No to już Ci zazdroszcze 8-)

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

...a ja Tobie, bo masz uroczą modelkę pod ręką i urocze zadupia a ja tylko to drugie póki nie wrócę do domu. Ale dość o mnie to Twoja galeria :)

Creatoor
Początkujący

Witam
Dobrze, że wrzuciłeś 16 i 17 bo się mocno gryzłem w język, żeby nie komentować poprzednich trzech. Śliczne... Zdjęcia także oczywiście... :nauseated_face:
Tylko dlaczego z tak pięknej głowy wyrastają drzewa!!! W 16-ce wystarczyło przesunąć się w prawo aby głowa znalazła się w dużym prześwicie między drzewami. To samo w 17.

acinloop napisał(a):

Sesja była zrobiona na "szybkiego" więc może i przez to tyle błędów

Może i naprędce, ale zdążyłeś zrobić sporo zdjęć. Prawda? Na drugi raz zrób dwa, trzy ale dobre. Śpiesz się powoli ;)

acinloop
Nowicjusz

Panowie: doslav, Tomek69N, Creatoor, dziękuje za "rzucenie okiem" na zdjęcia i opinie http://klubkm.pl/forum/images/smilies/uklon.gif

acinloop
Nowicjusz
profile.country.PL.title
SZFENDAK
Poszukiwacz

18-rewelacja

Creatoor
Początkujący

SZFENDAK napisał(a):

18-rewelacja

I to wszystko w tym temacie... Popieram

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Dodałbym, że 19 też wyglądałoby lepiej nieco jaśniejsze na twarzy z prawej i gdyby maleństwa głowa była nieco odsunięta od tego czegoś białego co nieomal jej dotyka. . Gdyby to była może matczyna sukienka z innego kadru to byłoby to zrozumiałe a tak jest to trochę niefortunne. Ponadto sprawdziłbym jak wyglądałoby to przez obiektyw nieco dłuższy (sprawdziłem właśnie właściwości) jeśli krótki obiektyw stosujesz z bliska to proporcje twarzy mogą być nienaturalne. Tak czy owak oczka ładne ma Twoja pocieszka :)
Kiedy urodziła się moja córka prawie dorosła już , pstrykałem jej zdjęcia najjaśniejszym szkłem jakie miałem 50/1,8 od Praktiki nawet na przysłonie 1.8 ale nieco dalej i w świetle zastanym. Za nic nie używałem lampy by jej nie oślepiać. Rozumiem chyba Ciebie.

acinloop
Nowicjusz

Tomek69N napisał(a):

(...) gdyby maleństwa głowa była nieco odsunięta od tego czegoś białego co nieomal jej dotyka. Gdyby to była może matczyna sukienka z innego kadru to byłoby to zrozumiałe a tak jest to trochę niefortunne.

Hmm... Próbowałeś kiedyś przekonać 18 miesięczne dziecko żeby się odpowiednio "ustawiło" do zdjęcia? Mnie się nie udało :| ;) :D

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

wiem, wiem teoretyzuję ;)