Podziel się wrażeniami!
Hej! STAŁO SIĘ mam alfę 500. Wiem że zdjęcia nie są super ale... zawsze coś. Pewnie będziecie krytykować ale znoszę rozczarowanie Lustro mam dopiero dwa dni u mnie ciągle pada pada... Pozdrawiam!
Fajny kadr, trzeba przyznać, tylko ta konwersja
Przedmówcy już chyba wszystko już napisali.
Jest to najlepsze zdjęcie jakie u ciebie można zobaczyć w galerii, mnie osobiście się bardzo podoba.
Czekamy na następne fotki.
C.D
Ze zdjęcia na zdjęcie idzie Ci coraz lepiej
Ale tutaj wydaje mi się że nie trafiłeś z GO mam rację?
Niezła koncepcja z tym ślimakiem Ciekaw jestem, jak by wyglądało czarno-białe (wydaje mi się, że lepiej, bo czarne paski na muszli ślimaka zwracają uwagę, cała reszta jest łagodniejsza)
Według mnie bardzo dobry start Szkoda że nie ma exifów
Według mnie (często przesadzam ) dałbym zdjęcie ślimaczka w czarno-białym i dał większy kontrast. Wydaję mi się że czerwone paznokcie odciągają uwagę z lekka od ślimaczka a w B/W ciemno szare paznokcie prowadziły by do ciemniejszego ślimaka
Koncepcja fajna, ale w takich zdjęciach siłą rzeczy w oczy rzucają się szczegóły: nierówno pomalowane paznokcie, kawałek uciętego palca, trochę zbyt mała GO. Mz. warto pomyśleć o takich sprawach przy kolejnych tego typu zdjęciach (jeśli planujesz).
Ale ogólny odbiór pozytywny.
Poprzednie - ja z reguły lubię większy kontrast, ale tu jest całkiem OK. Przyjemne, takie sympatyczne zdjęcie.
Kurde nie wiem co jest z moimi oczami ale ja mam całego ślimaka w GO
C.D
Następne