anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

AdiQa - nowe

AdiQa-----
Początkujący

AdiQa - nowe

Zebrałam się w końcu by i tu założyć swój album :D
Wobec tego zapraszam do odwiedzania i komentowania, ja również postaram się Wasze wszystkie albumy zwiedzić (choć trochę to zajmie :slight_smile: ).

Na początek chciałam się ciepło przywitać takim o to obrazkiem:

177 ODPOW. 177
profile.country.pl_PL.title
Aniqa.
Poszukiwacz

Nieźle wyszły te plenerowe :thumbsup: 42 i 44bw dla mnie naj :) :thumbsup:

witsu------
Początkujący

Moim zdaniem ślubniaczki bardzo udane. Tylko, że ja patrzę na nie z perspektwy amatora. Niemniej jednak chciałbym mieć takie ze swojego ślubu.

AdiQa-----
Początkujący

gegra71 napisał(a):

Fajne te twoje ślubniaki 42 i 44 ale najbardziej mi się podoba 39 BW :thumbsup: super kadr ;)

Aniqa napisał(a):

Nieźle wyszły te plenerowe :thumbsup: 42 i 44bw dla mnie naj :) :thumbsup:

Bardzo dziękuję i cieszę się, że coś się spodobało :D

witsu napisał(a):

Moim zdaniem ślubniaczki bardzo udane. Tylko, że ja patrzę na nie z perspektwy amatora. Niemniej jednak chciałbym mieć takie ze swojego ślubu.

Wow to dla mnie duży komplement, miło mi :D I dziękuję :smileymrgreen:

No to kolejne plenerowe:

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

45 - fajne, ale ja bym GO ustawił na pana młodego (bo w tym kadrze to on się rzuca w oczy )
46 - fajne, ale ten bukiet to co jest ? Znicz Statuy Wolności ?
47 - kadr zbyt szeroki. Dwa razy więcej mm tak by byli tylko młodz od głowy do ręki na plecach młodej (oczywiście bez krat) no i ten bukiet 😛

Tomek69N
Poszukiwacz

kris napisał(a):

45 - fajne, ale ja bym GO ustawił na pana młodego (bo w tym kadrze to on się rzuca w oczy )
47 - kadr zbyt szeroki. Dwa razy więcej mm tak by byli tylko młodz od głowy do ręki na plecach młodej (oczywiście bez krat) no i ten bukiet 😛

Zgadzam się, że kwiaty powinna trzymać Panna Młoda i to bynajmniej nie jak świecę z I-ej Komunii ;)

krzyho4
Początkujący

fajne te slubniaki, :thumbsup:

AdiQa-----
Początkujący

kris napisał(a):

Może to i racja, w tamtym momencie tak mi się wydawało fajniej ;)

kris napisał(a):

:smileyhappy:

kris napisał(a):

To wrzucam poprawioną wersję. Ale nie będę bardziej cropować bo jakość leci :c9 No i zostawiłam część kraty by nie ucinać młodemu dłoni.

Tomek69N napisał(a):

kris napisał(a):

Zgadzam się, że kwiaty powinna trzymać Panna Młoda i to bynajmniej nie jak świecę z I-ej Komunii ;)

Co do wiązanki to już tłumaczę dlaczego tak :) Nawet zdjęcie wrzucę choć nie miałam zamiaru bo średnio mi się podoba i jeszcze ucięłam młodemu stopę :smileyhappy: ).

krzyho4 napisał(a):

fajne te slubniaki, :thumbsup:

Dziękuję, miło mi, że się podobają :)

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Jak by na mnie się taka Biała Dama rzuciła tez nie chciałbym jej przerywać ;) Fotki i tak na TAK :thumbsup:

profile.country.pl_PL.title
kuraq.
Poszukiwacz

Na 47a wyraz twarzy Panny Młodej genialny
48 to takie 'prawie jak' Romeo end Dżuljet.

LeonaCassiani
Początkujący

Jeśli chodzi o dwa ostatnie: 47a - piękne, szczególnie twarz panny młodej zachwycająca
48 - uch, aże mnie ciary przeszły;p Wybacz, ale nie trawię przesady w takim pozowaniu do zdjęć;p no może pozowanie nie jest złe, ale jakoś ta scena ni jak mi nie pasi. No i nie godzi się obcinać stopy Panu Młodemu;)