anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

AdiQa - nowe

AdiQa-----
Początkujący

AdiQa - nowe

Zebrałam się w końcu by i tu założyć swój album :D
Wobec tego zapraszam do odwiedzania i komentowania, ja również postaram się Wasze wszystkie albumy zwiedzić (choć trochę to zajmie :slight_smile: ).

Na początek chciałam się ciepło przywitać takim o to obrazkiem:

177 ODPOW. 177
AdiQa-----
Początkujący

Tomek69N napisał(a):

Jak by na mnie się taka Biała Dama rzuciła tez nie chciałbym jej przerywać ;)

No więc właśnie :smileyhappy:

Tomek69N napisał(a):

Fotki i tak na TAK :thumbsup:

:smileymrgreen:

kuraq napisał(a):

Na 47a wyraz twarzy Panny Młodej genialny

Coś w tym jest :)

kuraq napisał(a):

48 to takie 'prawie jak' Romeo end Dżuljet.

Miało być coś w tym stylu, ale w końcu mi się nie spodobał rezultat. Wrzuciłam tylko by było wiadomo czemu na wcześniejszych (czyli późniejszych) fotkach młody trzyma wiązankę ;)
Jeśli chodzi o dwa ostatnie: 47a - piękne, szczególnie twarz panny młodej zachwycająca

Dzięki i przekażę pannie młodej tę opinię :D
48 - uch, aże mnie ciary przeszły;p Wybacz, ale nie trawię przesady w takim pozowaniu do zdjęć;p no może pozowanie nie jest złe, ale jakoś ta scena ni jak mi nie pasi. No i nie godzi się obcinać stopy Panu Młodemu;)

Wiem, wszystko wiem. Dlatego jak pisałam Tomkowi69N i krisowi nie chciałam wrzucać tego zdjęcia bo mi się średnio podoba. Też nie lubię takich na siłę pozowanych no i jeszcze ta stopa :smileyrolleyes: :smileyhappy:

Dziękuję Wam wszystkim za odwiedzinki i opinie :smileythumbsup:

AdiQa-----
Początkujący

No to jeszcze kilka ślubniaków, ale to już chyba ostatnie będą ;)

profile.country.pl_PL.title
Firianus
Początkujący

49. na pierwszym sciete stopy Młodego, na drugim suknia Młodej :c9
50. ciekawy pomysł :) no i Wały pokazane od lepszej strony- oj dawno mnie tam nie bylo :c3
51. moim zdaniem najlepsze ładna Głebia Ostrości :thumbsup:

AdiQa-----
Początkujący

Firianus napisał(a):

49. na pierwszym sciete stopy Młodego, na drugim suknia Młodej :c9
50. ciekawy pomysł :) no i Wały pokazane od lepszej strony- oj dawno mnie tam nie bylo :c3
51. moim zdaniem najlepsze ładna Głebia Ostrości :thumbsup:

Dzięki za wizytę :)

Stopa młodego nie jest przycięta, miał niskie podeszwy i jedna jest po prostu na styk z ramką. Przyznaję, że to moja wina, więc wrzucam zdjęcie z całą podeszwą (tylko kolorków identycznych już nie udało mi się uzyskać) :)
Co do sukni to jest przycięta bo wg mnie ważniejsza w tym kadrze była gitara ;)
Cieszę się, że pozostałe się spodobały i zapraszam ponownie :smileymrgreen:

AdiQa-----
Początkujący

Jakiś czas mnie nie było. Wstawię coś w miarę świeżego :)

Taką pogodę mieliśmy w listopadzie w zachodnioporskim :nauseated_face: :

profile.country.PL.title
akamel.
Doradca

Ogólnie nie jest źle(znaczy się chmurki, niebo i kolorki), ale coś z obróbką nie tak. Zbyt sztuczne.Nasycenie przesadzone, wygląda jak mocno wyciągane w cieniach.Pozdraw.

AdiQa-----
Początkujący

No dobra może trochę przesadziłam, ale wiesz...
...piwko na stole, weekend się zaczyna, humor poprawia to i obróbka trochę szalona :slight_smile:

Wrzucę potem oryginał z leciutką obróbką :nauseated_face:

AdiQa-----
Początkujący

Oryginał (52) z lekką obróbką i kolejny kiczyk:

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

zarówno 52 jak i 53 jest zbyt ciemna na dole. Przydałaby się szara połówka ;)
natomiast jeśli chodzi o samą 52 to za dużo się dzieje na zdjęciu. Tzn ten pas na dole jest zbyt mały i jest wprowadza chaos :P

a tak wracając do ślubniaków - podsumowując: jest dobrze. Jak na pierwszy ślub jest dobrze. Niedociągnięcia muszą być, bo brakuje Ci doświadczenia, ale to kwestia czasu :thumbsup:

Początkujący

kris napisał(a):

zarówno 52 jak i 53 jest zbyt ciemna na dole. Przydałaby się szara połówka ;)
natomiast jeśli chodzi o samą 52 to za dużo się dzieje na zdjęciu. Tzn ten pas na dole jest zbyt mały i jest wprowadza chaos :P

Masz rację, się wkurzałam, że akurat filtrów nie wzięłam :c12 A kadrowałam tak celowo żeby bardziej niebo uwypuklić, ale może rzeczywiście trochę mnie poniosło :smileyhappy:

kris napisał(a):

a tak wracając do ślubniaków - podsumowując: jest dobrze. Jak na pierwszy ślub jest dobrze. Niedociągnięcia muszą być, bo brakuje Ci doświadczenia, ale to kwestia czasu :thumbsup:

To, że tak piszesz dużo dla mnie znaczy :smileymrgreen:
I właśnie na to liczę, że zdobywanie doświadczenia i ciężka praca zaowocują z czasem coraz lepszymi fotkami ślubnymi :)

To teraz coś z trochę innej beczki: