Podziel się wrażeniami!
Zebrałam się w końcu by i tu założyć swój album
Wobec tego zapraszam do odwiedzania i komentowania, ja również postaram się Wasze wszystkie albumy zwiedzić (choć trochę to zajmie ).
Na początek chciałam się ciepło przywitać takim o to obrazkiem:
na 24 dla mnie dzieje się za dużo, ale 25 i 26 są ciekawe
Bardzo ładnie rysuje ten jupiter. Chyba muszę spawdzić co teść ma w szafie, bo się kiedyś chwalił jakimiś szkłami od zenita
25 i 26 Ciekawy ten obiektyw... Trzeba poszukać na aledrogo
25 piękne!
bardzo ładne kolory na wszystkich trzech.
mięciutko rysuje, ale na 26 to niestety grzywka jest ostrzejsza od twarzy...
6 jest na 10
odnosnie 1 powiem tyle MASAKRA niezły WYmiatacz
AdiQa napisał(a):
Kotek nie mój, ja wolę pieski
We wszystkich trzech pokazanych portretach (24, 25, 26) kadry do poprawy...
Pozbyć się torebki, pozbyć się stanika (jak przeszkadza), albo zsunąć ramiączko i odczekać chwilę, aby zniknęły ślady na skórze...
Miękkie rysowanie w portrecie jest jak dla mnie na plus, chociaż nie jest to absolutny "mus".
Czasami dobrze jest przymknąć trochę przysłonę. Zresztą, ględzę tylko a o plastyce nie wspomniałem - niesamowicie ten słoik rysuje...
Zabrać modelkę na mniej spontaniczną sesję - trzeba pomęczyć Jupitera, bo na prawdę warto.
Strzelaj przy f/2.0 i f/2.8 - zobaczymy późnej różnice...
Bardzo wszystkim dziękuję za odwiedziny Miło mi, że tu zaglądacie i komentujecie, to zachęca do dalszej pracy
Deviant napisał(a):
We wszystkich trzech pokazanych portretach (24, 25, 26) kadry do poprawy...
Pozbyć się torebki, pozbyć się stanika (jak przeszkadza), albo zsunąć ramiączko i odczekać chwilę, aby zniknęły ślady na skórze...
Miękkie rysowanie w portrecie jest jak dla mnie na plus, chociaż nie jest to absolutny "mus".
Czasami dobrze jest przymknąć trochę przysłonę. Zresztą, ględzę tylko a o plastyce nie wspomniałem - niesamowicie ten słoik rysuje...
Zabrać modelkę na mniej spontaniczną sesję - trzeba pomęczyć Jupitera, bo na prawdę warto.
Strzelaj przy f/2.0 i f/2.8 - zobaczymy późnej różnice...
portrety ladne
ale w jednym niestety ostrosc jest na grzywce