Podziel się wrażeniami!
poeksperymentowałem więc coś zaprezentuje
Świetne. Przyjemna łódeczka jak z widokówki. Piaskowy owad jak z dune . Mewa super fajnie ustrzelona. No i kula ognia rysująca ogniem termojądrowych reakcji po spokojnym niebie
42 sympatyczny ten robaczek
bardzo ładne kadry aż przyjemnie się je ogląda
39 i 40
piekne! i nie jestem lizus
40,42,44
jeju, jaka piękna mewa...
Fajnie, fajnie... Właściwie cały wrzut mi się podoba, a szczególnie mewa i łódeczka
wielkie dzieki za odwiedziny i wszystkie komentarze
Ładne wakacyjne kadry
44 - jak dla mnie za ciemno mimo wszystko
42 - mam wrażenie jakby było nieostre, może warto było troszkę jednak domknąć
39 - to mi się podoba najbardziej (jakim szkłem ?)
o ile 38, 40, 41 i 42 to, jak dla mnie, bardzo poprawnie skadrowane wakacyjne pstryki, o tyle pozostałe zasługują na pochwałę.
w 39 urzeka idealnie dobrana GO i cudne tło - urozmaicone, a jednak zachowane w jednej tonacji kolorystycznej - harmonizuje z głównym temat, a jednak pozwala mu się wyróżniać, nie zagłusza go.
43 - świetnie pokazana perspektywa powietrzna, czysta kompozycja, ładne kolory.
44 - może być ciemne, może być poprawnie skomponowane, może być chaotyczne, mogą się podobać kolory, to nie o to chodzi. i w sumie patrząc na to zdjęcie zastanawiam się, czy wszystko, co napisałam wyżej, te wszystkie tak naprawdę mniej lub bardziej techniczne duperele mają sens. patrząc na 44 mam w głowie tylko "wow" i nie zastanawiam się co w tym zdjęciu jest poprawne, a co nie. jako odbiorca przyjmuję je takim, jakim jest i własnie takie mi się podoba.