Podziel się wrażeniami!
Przedstawiam kilka fotek z mojego aparatu proszę o podpowiedź co można zmienić aby ulepszyć zdjęcia
Witaj na forum
Najpierw radziłabym wstawić trochę większe te fotki, bo te są jakieś małe i raczej nikt ich nie skomentuje z prostej przyczyny - nic nie widać
A jak to zrobić znajdziesz tu: viewtopic.php?f=42&t=2392" target="_blank
Czekam na powiększenia, bo zapowiadają się ciekawie
Witaj.
Nieporadna już dała Ci bardzo dobry pomysł jak ulepszyć fotki
Podmień załączniki na większe i weźmiemy się za komentowanie
Więc zmieniam rozmiar ale i zdjęcia dodałem nowe
Drobna uwaga na początku - numeruj zdjęcia - łatwiej je wtedy komentować
A co do zdjęć i mojej skromnej opinii:
- konie - temat ciekawy, ale niestety nie ujęcie i jakoś mi nic do głowy nie przychodzi, co by tu można zrobić, bo ci ludzie i budki po prawej psują cały urok
- "góra piasku z filmu Czterej Pancerni i Pies zmieniła sie przez ostatnie dziesięciolecia" - ładne i wydaje mi się, że we właściwych proporcjach, ale to moje amatorskie zdanie
- kaczucha - trochę za ciemna i kaczucha niewyraźna
Powiększ te pierwsze fotki, bo wyglądają ciekawie i z przyjemnością bym obejrzała
klimad napisał(a):
Więc zmieniam rozmiar ale i zdjęcia dodałem nowe
nieporadna napisał(a):
- konie - temat ciekawy, ale niestety nie ujęcie i jakoś mi nic do głowy nie przychodzi, co by tu można zrobić, bo ci ludzie i budki po prawej psują cały urok
Dziękuję wszystkim za opinie na pewno się do nich zastosuję i wkleję ( już ponumerowane ) zdjęcia do porównania
pierwsze 3 zdjecia, juz wiesz ze za male, wiec pod ocene ich wogole nie wezme ^^
hmm.. koniki: moglyby byc nie az tak bardzo z przodu tylko lekko z boku i bez tej 'widowni' z prawej ^^
to z drzewami i piaskiem ladne nawet
a kaczka ma za ciemna glowe, za bardzo z gory, i woda troche brzydka ^^ +kaczka nie ostra troche ;]
czekam na wiecej.. udanych kadrów
klimad napisał(a):
Dziękuję wszystkim za opinie na pewno się do nich zastosuję i wkleję ( już ponumerowane ) zdjęcia do porównania