anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Amatorszczyzna z H7 ;) proszę o komentarze i sugestie

lupus-----
Początkujący

Amatorszczyzna z H7 ;) proszę o komentarze i sugestie

Witam, i pozdrawiam wszystkich fotomaniaków :) To mój pierwszy post i pierwsze fotki na tym forum. H siódemkę nabyłem ok półtora roku temu, ale tak na dobrą sprawę stosunkowo niedawno zacząłem pracować nad bardziej przemyślanym fotografowaniem i zapoznawaniem się z techniczną stroną focenia. Wcześniej było to po prostu pstrykanie idiot-kamerą w trybie Auto :?
Efekty mojej pracy poniżej

40 ODPOW. 40
ci.nek
Początkujący

lupus :c4 za fotki, nawet nie ma się do czego "przyczepić" ;) :slight_smile:

lupus-----
Początkujący

raynox przetestowany, pierwsze próby H-7 z "okularami" ;)

lupus-----
Początkujący

Krótka historia z życia owadów w trzech odsłonach.

Melanie------
Początkujący

swietne jest to twoje makro.. i jeszcze te "miny" robaczkow ^^
:c4

Antentenne
Początkujący

Robaczki są świetne - podobają mi się strasznie :thumbsup:
Też tak chcę ;)

3546-----
Początkujący

lupus napisał(a):

Krótka historia z życia owadów w trzech odsłonach.

fajna seria ;) podoba sie :) :) :smileythumbsup:

ci.nek
Początkujący

ciekawe makro, 14 i 16 są najlepsze :thumbsup:
natomiast historia wyszła z ciut nieładną teksturą, nie używałem nigdy raynox wiec nie mogę się za dużo na ten team wypowiadać, ale widzę że poza tym ładnie sobie radzi.

kaska_s
Początkujący

lupus świetne makro! Krajobraz też bardzo ładny, najmniej podoba mi się 10, gdybyś złapał ostrość (+zoom) na żonkę byłby bardzo ładny portrecik i myślę, że żonie też by się jeszcze bardziej podobało takie zdjęcie:), ale rozumiem, że chodziło Ci właśnie o ostre listki na fotce:)

lupus-----
Początkujący

kaska_s: mam drugą wersję tego zdjęcia z ostrością na żonie ale nie szczególnie jest zainteresowana publikowaniem własnego wizerunku dlatego zamieściłem wersję z ostrym listkiem, który też mi się osobiście podoba ;)
Niestety fotki makro w moim wykonaniu na razie odeszły na bok, bo po pierwsze siedzę teraz w bardzo gorącym kraju na pustyni i nie zabrałem ze sobą Raynoxa (zresztą z żyjątkami tutaj ciężko) a po drugie trochę mi wlazło piachu w obiektyw więc nie wiem czy mi się uda jeszcze jakieś foty porobić tym sprzętem 😕
może coś jeszcze ze swoich starszych zdjęć wrzucę jak poszperam w archiwum

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Bardzo fajna galeria. Widać, że masz pomysły i opanowałeś sprzęt :thumbsup: :c4