Podziel się wrażeniami!
Witam...
Troszkę moich wypocin zamieszczę w galeryjce i postaram się uzupełniać o kolejne zdjątka
Mam tylko prośbę abyście komentowali zdjęcia i wyrażali swoje zdanie na ich temat. Każda uwaga dla mnie będzie cenna gdyż pozwoli na rozwijanie się moich zdolności
Buziaki i miłego oglądania
zdecydowanie idziesz na ilość , ale są dobre kadry , postaraj się zwracać większą uwagę na tło za obiektem , czasami wystarczy sie trochę przesunąć , aby np kotek był na jednolitym tle
57 - za bardzo starałaś się zrobić panoramowanie i 'baśka' była za szybka
58 - fajny bookeh Ci wyszedł, pewnie cajsa
trebor napisał(a):
58 - fajny bookeh Ci wyszedł, pewnie cajsa
Dzięki chłopaki
Co do tła to się zgodzę, ciągle się uczę i staram się nad tym pracować. Ale z moimi potworami to tak jak z tym wiewiórem... bydle latało jak porąbane Niemniej zdaje sobie sprawę z tego że jest nieostra ale podoba mi się ten kitajec.
Co do 58 zaskocze Was Panowie... sigma 28-105 Wszystkie
Wyobrażam sobie :smileymrgreen:AniaX napisał(a):
tak jak z tym wiewiórem... bydle latało jak porąbane
Wiesz co może jak bym była przygotowana z parametrami aparatu i innym szkiełkiem to było by lepiej +
Mam wrażenie, że na większości zdjęć z zoo ostrość lekko Ci uciekła. Za to makak czy inne małpowate wywołało uśmiech na mojej twarzy. Sympatycznie zwierzaka złapałaś
Większość z tych zdjęć była robiona przez szybę.. prócz ptaków które poruszały się z prędkością rzeczonej powyższej wiewiórki.
A to nie makak tylko pigmejka, rewelacyjne maleńkie małpeczki , bystre, ciekawe i upierdliwe i jakby bez kręgosłupa
Coś Ci Aniu, ta Panda zbrązowiała...
A wiewiór mi się podoba
Natomiast orłowi bym trochę góry obciachał chyba.
To maskowanie letnie