anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

AniaX- mój punkt widzenia...

profile.country.en_GB.title
AniaX-----
Początkujący

AniaX- mój punkt widzenia...

Witam...
Troszkę moich wypocin zamieszczę w galeryjce i postaram się uzupełniać o kolejne zdjątka
Mam tylko prośbę abyście komentowali zdjęcia i wyrażali swoje zdanie na ich temat. Każda uwaga dla mnie będzie cenna gdyż pozwoli na rozwijanie się moich zdolności :)

Buziaki i miłego oglądania

57 ODPOW. 57
profile.country.pl_PL.title
joo-----
Początkujący

zdecydowanie idziesz na ilość :), ale są dobre kadry :thumbsup: , postaraj się zwracać większą uwagę na tło za obiektem , czasami wystarczy sie trochę przesunąć , aby np kotek był na jednolitym tle

spoltrebor1ofcej
Początkujący

57 - za bardzo starałaś się zrobić panoramowanie i 'baśka' była za szybka
58 - fajny bookeh Ci wyszedł, pewnie cajsa :nauseated_face:

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

trebor napisał(a):

58 - fajny bookeh Ci wyszedł, pewnie cajsa :nauseated_face:

Ja bym obstawiał Sigmę 70-200.

Szkoda, że musiałem wracać do siebie bo też bym do tego zoo z Pandami poszedł. :D
Widać, że warto :)

AniaX-----
Początkujący

Dzięki chłopaki :)

Co do tła to się zgodzę, ciągle się uczę i staram się nad tym pracować. Ale z moimi potworami to tak jak z tym wiewiórem... bydle latało jak porąbane :) Niemniej zdaje sobie sprawę z tego że jest nieostra ale podoba mi się ten kitajec.

Co do 58 zaskocze Was Panowie... sigma 28-105 :) Wszystkie :)

Bertone.
Poszukiwacz

AniaX napisał(a):

tak jak z tym wiewiórem... bydle latało jak porąbane

Wyobrażam sobie :smileymrgreen:

Tak prawdę mówiąc to ciężko trafić z ostrością a już nie mówiąc o panoramowaniu jak są w biegu 8-)

Pozdrawiam

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
AniaX-----
Początkujący

Wiesz co może jak bym była przygotowana z parametrami aparatu i innym szkiełkiem to było by lepiej + :)

Vena...
Nowicjusz

Mam wrażenie, że na większości zdjęć z zoo ostrość lekko Ci uciekła. Za to makak czy inne małpowate wywołało uśmiech na mojej twarzy. Sympatycznie zwierzaka złapałaś :-D

AniaX-----
Początkujący

Większość z tych zdjęć była robiona przez szybę.. prócz ptaków które poruszały się z prędkością rzeczonej powyższej wiewiórki.

A to nie makak tylko pigmejka, rewelacyjne maleńkie małpeczki , bystre, ciekawe i upierdliwe i jakby bez kręgosłupa :)

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Coś Ci Aniu, ta Panda zbrązowiała... :c20
A wiewiór mi się podoba :thumbsup:
Natomiast orłowi bym trochę góry obciachał chyba.

------------------------------
fotoamator
AniaX-----
Początkujący

To maskowanie letnie :)