Podziel się wrażeniami!
Witam serdecznie
Juz jakiś czas temu dostałam aparat, ale dopiero niedawno zaczęłam fotografować. Tzn. nie wiem, czy można to nazwać fotografowaniem ale zaczynam się powoli uczyć. Będę wdzięczna za wszelkie uwagi i sugestie
Według mnie zdjęcia bardzo fajne, ładne..Tylko na pierwszym "jakby zimne te kolory"
2. Bardzo ładne zdjęcia, tylko może gdybyś te krople bardziej bliżej uchwyciła..ale takto też zdjęcie według mnie jest fajne.
3. Do ostatniego zdjęcia nie mam zastrzeżeń, bynajmniej ja...ZDJĘCIE SUPER..
I jeszcze pochwal się jakim aparatem robisz zdjęcia??
PS: "nie martw się, ja też na razie zaczynam przygodę z fotografią".
Zapraszam do mojej galerii: viewtopic.php?f=42&t=2137" target="_blank
1 i 2 strona
wojtuss95 napisał(a):
I jeszcze pochwal się jakim aparatem robisz zdjęcia??
Dziękuję za opinie
Jeśli chodzi o motylka, zdążyłam zrobić tylko 2 zdjęcia, bo uciekł, przebrzydły
Kropel nie dałam rady bliżej, makro w tym aparacie jest... no nie za fajne, rzadko zdarza się złapać ostrość. Często jest tak, że łapie w momencie, w którym nie mozna już nazwać tego "makrem" :smileyevil:
A jesli chodzi o "zimne" odcienie, to nie wiem, dlaczego tak wyszło Niemniej jednak kolor mi się spodobał Taki "orzeźwiający" na lato .
Czekam na kolejne opinie i dziekuję
Zrób może jeszcze parę fotek i "pochwal" się nimi ..zobaczymy, jak rozwija się twój talent fotograficzny
Dodaję dwie ze Świąt Wielkanocnych, mniej więcej wtedy zaczęłam myśleć nad tym, co fotografuję
I jeszcze jedno, zrobione niedawno - ślimaczek
slimak bardzo ladny ;]
a z jajkami ciekawy pomysl, tak delikatnie, w piorkach ^^
2 i 1 rowniez mi sie podobaja
Witam
Jak dla mnie "dwójeczka" i "szósteczka" super
Podobają się
Dziękuję bardzo
Wrzzucam jeszcze świeczkę starą, z początków pstrykania
I jakąś fotkę z serduszkiem, robiłam z nudów, tez dawno
Dodatkowo zmiana klimatów - portret
Jeszcze 3 portrety
Wiem, że powinno się je robić pionowe, ale ja jakos wolę tak - czy to duzy błąd? :smileyredface:
Proszę o opinie, sugestie, rady Będę wdzięczna