anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Anton - Dżem'seesion do rana "tam królował blues....

antonzztop
Początkujący

Anton - Dżem'seesion do rana "tam królował blues....

Wiatm.

Tak więc jestem posiadaczem wspaniałej alfy 350 od 3 tygodni. To moje początki.....
P.S
Krytyka i uwagi mile widziane :)

129 ODPOW. 129
antonzztop
Początkujący

Auto :slight_smile:

profile.country.pl_PL.title
BuBu__
Początkujący

starzeje? nie widać ;) mogło by być z pionie ale ogólnie plus za ładne oczy, do tego fajnie uchwycone :)

antonzztop
Początkujący

starzeje? nie widać ;) mogło by być z pionie ale ogólnie plus za ładne oczy, do tego fajnie uchwycone :)

Fakt.... kadr pionowy aż się prosi, ale... w ostatniej chwili zamieniłem na poziomy ucinając zmarszczki na czole i brodę ;) W myślach miałem okładkę płyty jakiejś rockowej kapeli i dokładnie tak samo skadrowany był lider na niej.
Za oczy dziękuję. Dzisiaj jeszcze wyślę je Tobie priorytetem ;)

BuBu__
Początkujący

O a okładki jakiego zespołu?
Ale te oczy jak wyślesz to nie oddam hehe ;)

Melanie------
Początkujący

plus za ładne oczy

dokladnie ;d i nawet fajnie skadrowane ^^

Creatoor
Początkujący

Tak jak nie powinno się kadrować ludzi obcinając nogi na wysokości kolan i ręce na wysokości łokci, tak też nie powinno się obcinać podbródków. Takie to już kanony narzuca świat...
Ponoć jest to nienaturalne a niektórzy twierdzą wręcz, że budzi przykre skojarzenia (choć nie wiem osobiści o co chodzi). Dałbym jednak pionowy kadr. Oczy są naprawdę extra (zauważ, że mówi to facet, nie żadne tam damskie przymilanko! Z całym szacunkiem dla Pań :slight_smile: )
Pozdrawiam

antonzztop
Początkujący

Melanie napisał(a):

plus za ładne oczy

dokladnie ;d i nawet fajnie skadrowane ^^

I kłopocik .... Wiem ! Bubu wyślesz Melanie jedno oczko :D

Bubu: Nie pamiętam jaki to był zespół .... prawdopodobnie Green Day ale głowy nie dam ..... ;)

BuBu__
Początkujący

Lol, ja tam się nie dzielę, jak Melani chce to niech wpadnie do mnie popatrzeć :slight_smile:

Melanie------
Początkujący

alez ja nie chce przeciez ich miec, ja tylko mowie ze ladne są ;d

profile.country.PL.title
JennyM-----
Poszukiwacz

Creatoor napisał(a):

Oczy są naprawdę extra (zauważ, że mówi to facet, nie żadne tam damskie przymilanko! Z całym szacunkiem dla Pań :slight_smile: )

też się pod tym podpisuję, starsze panie moga już bez podtekstów mówic o męskiej urodzie, uważam zatem, że powinny zostać wykorzystane (oczy) do większej serii portretowej