anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

arekF - ładne obrazki

arekF-----
Początkujący

arekF - ładne obrazki

Witam, prezentuję pierwsze zdjęcie moim zdaniem nie przynoszące wstydu fotoamatorowi jakim jestem, od miesiąca mam sony :c56 33 z kitowym obiektywem 18-55, na wiosnę planuję doqpić 55-200 żeby można było w plenerze focić. A na razie pstrykam co dojrzę ładnego i sie uczę :-)

15 ODPOW. 15
profile.country.en_GB.title
mamakuby
Poszukiwacz

Witaj! Fotka tak naprawdę o niczym. NIe rozumiem połączenia figurki z koralami... No i technicznie kiepskie... Nieostre (co przy takim statycznym modelu nie do przyjęcia).
Czekam na kolejne

pawelsteliga
Początkujący

wrzuć coś jeszcze, bo to ..... średnio mówiąc ..... :) postaraj się, chętnie bym ocenił .

profile.country.pl_PL.title
kuraq.
Poszukiwacz

Czołem.
Pierwsza fotka w sumie o niczmym. Nie ma jakiegoś bajecznego temtu, światła, nawet ostrości nie ma.
Czekam na ładne obrazki :c69

arekF-----
Początkujący

dzięki za opinie, postaram się zrobić ostre zdjęcie :-), ciekawego tematu na razie nie wymagajcie, koncentruję się na technicznej warstwie :-)

arekF-----
Początkujący

prezentuję zdjęcie drugie o tytule ''huśtawka przy -5"
moje wrażenie artystyczne: wygląda jakby syn zaraz ze zdjęcia wyskoczył z tą huśtawką
moje wrażenie techniczne: szkoda ze z lampą, dobrze że ostrość jest na twarzy a nie butach ale pewnie jeszcze za mało ostre... czekam na opinie

profile.country.en_GB.title
mamakuby
Poszukiwacz

arekF napisał(a):

moje wrażenie artystyczne: wygląda jakby syn zaraz ze zdjęcia wyskoczył z tą huśtawką
moje wrażenie techniczne: szkoda ze z lampą, dobrze że ostrość jest na twarzy a nie butach ale pewnie jeszcze za mało ostre... czekam na opinie

Sam sobie dodałeś opinię... Nie każde zdjęcie latorośli nadaje się do publicznej prezentacji, część powinna spocząć w rodzinnym albumie. Widzę radość dziecka, ale od strony technicznej zepsułeś je na tyle, że trudno skupić się na niej (aczkolwiek ciocie, wujkowie i babcie oraz dziadkowie z pewnością ją dostrzegą)

profile.country.pl_PL.title
Bertone.
Poszukiwacz

Nie każde zdjęcie latorośli nadaje się do publicznej prezentacji, część powinna spocząć w rodzinnym albumie.

... i wszystko jasne :D

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
arekF-----
Początkujący

z wyjazdu sylwestrowego Cerkiew św. Mikołaja w Białowieży

arekF-----
Początkujący

ktoś skomentuje :question: