Podziel się wrażeniami!
:smileyredface:
bari1503, dalej z ostrością jest coś nie tak
Zdjęcie robiłeś o 17:38 więc światła miałeś już mniej niż w dzień - dlaczego zatem dajesz tak wysoką wartość przysłony f22 i tak wysokie ISO 3200? Dodatkowo dałeś WB na żarówkowe przez co zielony i biały wygląda jak niebieski.
Spróbuj to samo sfotografować na przysłonie między 5.6 - 8, ustaw ISO 100 i najlepiej WB AUTO. Zobacz jaka będzie różnica w zdjęciu
To, że jest czas podług Greenwich to nic takiego w stosunku do rzeczywistej różnicy światła o jakieś trzy godziny. Niemniej jednak Twoje nastawy aparatu nie sprzyjają tego typu zdjęciom.
Hmm mialem swiatła sporo bo mieszkam w irlandii a tu jest godz do tyłu! ale tak mam problem z ostroscia zreszta mam problem ze w szystkim jak pisalem na poczatku jestem totalnym amatorem ucze sie wszystkiego od podstaw a co do ostrosci to po zmniejszeniu jakosc sie psuje
NERO FOTOSNAP
nie wydaje mi się żeby był to program do obróbki zdjęć. Poczytaj na forum są darmowe lepsze rozwiązania takie jak Photo Filtre bądź GIMP. Warto zapoznać się z tymi programami i wybrać który jest dla Twoich potrzeb.
No tak mam tez gimp
Bardzo ładny zamek , szczególnie po korekcji Witsu
:smileyredface: Wiem ze to nie na temat ale czy ktos mi powie jak zmienic moj nick z AMATOR na inny?????
Już sobie poradziłeś chyba? A gdyby jednak nie - zmień tytuł pierwszego postu w temacie/galerii...
Nowy tytuł = nowe fotki?
http://klubkm.pl/forum/images/smilies/czekam.gif
Witam wszystkich odwiedzajacych :smileytwisted: