anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Bertone

profile.country.pl_PL.title
Bertone.
Poszukiwacz

Bertone

Zapraszam do komentowania :)

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
1 539 ODPOW. 1 539
Creatoor
Początkujący

Numeruj fotki, będzie łatwiej.
Fotka xxx - Świetny pomysł! Było by bardzo dobrze gdybyś pozbył się tych słupków z lewej, to jeszcze da radę wykadrować. Niestety z tym małym drzewkiem co zasłania większe nic już nie zrobisz. Ewidentnie psuje kompozycję. Dobrze że pojawiły się obłoczki. Gdyby niebo było zupełnie czyste ujęcie nie miałoby takiego wyrazu. Jeszcze trochę kontrastu i nasycenia i ok.
Druga fotka - Widoczek, który niezbyt zachwyca.
Ps. Co prawda wiele miejsc jest do siebie podobnych, ale czy to nie jest Poznań?

Bertone.
Poszukiwacz

Tak zgadza się to jest Poznań :)

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
tereska_50
Początkujący

WItam, na poczatek dobry zwyczaj numeracja zdjec ;) co do pierwszego to bylby w miare tylko te dwa slupy lub cos w tym rodzaju szpeca,drugie a jak by tak pokazac je w panoramie :question: poczytaj o tzw trójpodziale lub tzw zlote punkty fotografi ,ale to tylko opinia amatorki poczatki zawsze sa trudne i jak to sie mowi ten pierwszy raz :slight_smile: zawsze jest najgorszy

Creatoor
Początkujący

bertone1982 napisał(a):

Tak zgadza się to jest Poznań :)

Łezka w oku się kręci. Moje rodzinne miasto.

Bertone.
Poszukiwacz

... to może tak kadrowane zdjęcie ? ;)

Creatoor
Początkujący

Tamto było OK skadrowane. Mogę spróbować i wkleić je? Nie masz nic przeciwko?

Bertone.
Poszukiwacz

Oczywiście , że nie... proszę bardzo :)

Creatoor
Początkujący

Myślałem o czymś takim:

Bertone.
Poszukiwacz

Hmm... jestem amatorem przez duże "A"
Chyba muszę się duzo nauczyć ;)