anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

BladeRunner - Pstryki

gierlicz-----
Początkujący

BladeRunner - Pstryki

Na początek takie coś oklepanego ;)
1.

410 ODPOW. 410
gierlicz-----
Początkujący

Niestety to tylko testówka prasowa ;)

gierlicz-----
Początkujący
profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Mogłeś go trochę umyć. To nie terenówka, żeby brud dodawał jej rasowego wyglądu. :c63

gierlicz-----
Początkujący

Ale On należy do Klubu Rajdowego Brudaska :tongue_winking:

Rozumiem Twą wątpliwość :) Ale dla mnie trochę błotka pośniegowego dodawało charakteru ;)
:c22 :c22 :c22

profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

O ile na dwóch ostatnich zdjęciach błotko dodaje uroku, to na detalu absolutnie nie.

Michal.
Poszukiwacz

228 - moim zdaniem koło wygląda jakbyś wyciągał w jakimś sofcie z ciemności
229 - ten napis w szybie http://klubkm.pl/forum/images/smilies/yay.gif rozumiem jakby to było coś związanego z motoryzacją, ale TESCO :c31

.cezar.
Początkujący

:c37
Auto fajne, ale wg mnie to wszystko... Kadry, jak na kogoś z takim doświadczeniem w foto-moto, są bardzo przeciętne. Temat niełatwy - sesja w nocy i wyszło jak wyszło. Ale do rzeczy. Po pierwsze, to co napisał Lajam - brud na aucie (a w szczególności ten pośniegowy) nie wygląda fajnie - wygląda niechlujnie. Nie mówiąc już o resztkach śniegu na aucie. To jest autko quasi-sportowe a nie ratrak.
226- chyba nie do końca ostre, lampy "wyrastające" z bagażnika, cała gama BW i za dużo pomarańczowego nieba. A kadr? Nijaki. ani to zdjęcie tyłu, ani boku trochę pstryk.
227 - brudny znaczek Abarth-a. Tyle.
228- najgorsze z całej serii. Upaćkany błotem próg i obcięte koło. Ta fota wygląda jak dokumentacja ubezpieczalni, potrzebna do wypłaty odszkodowania za uszkodzone koło na dziurze ;)
229 to, suma błędów większych i mniejszych. Poza wspomnianymi już wyżej:
- lampa "wyrastająca" z dachu,
- włączone światła i halogeny zrobiły jakąś masakrę z przodu,
- koła skręcone w odwrotną stronę (pokazujemy felgę a nie oponę),
- ogromny blik nad dachem wygląda jak UFO
Wybrałeś trudny temat i w mojej opinii poległeś.. Ta seria pokazuje, że nie wystarczy fajne auto na parkingu żeby sesja była udana. Tu poza autem potrzebny jest pomysł, tło i dobre światło. Mogłeś pokusić się o jakieś zdjęcia w ruchu - może jakieś "mazaki" wykończone lampą :c18
Dla przykładu bardzo fajna sesja innego "skorpiona"
http://www.fotoryzacja.pl/viewtopic.php?f=4&t=950&st=0&sk=t&sd=a
edit:
Jeszcze taka RIG-owa sesja dla ciekawostki mi się przypomniała:
http://www.fotoryzacja.pl/viewtopic.php?f=5&t=959
pzdr

gierlicz-----
Początkujący

:c46 :c46 :c46 :c46 :c46 :c46

Dzięki za uwagi.
Cezar - mam doświadczenie w moto-foto ale nie w "pozowanych". Cóż - z każdym tematem trzeba się w końcu zmierzyć... To podejście niestety nie udane.

Próba 2 z inną modelką...

sadam_
Użytkownik

Piękny ten samochodzik jest i nawet wnętrze mi się podobało ;)
232 wy stempluj lampkę i jej cień oraz znak wyrastający z kupra i postaw auto na równym.
230 :c4 po prostu :c4

spoltrebor1ofcej
Początkujący

Piękną modelkę miałeś :nauseated_face:

ale mam wrażenie że miejsce mogło być lepsze, te chaszcze nie wyglądają wyśmienicie przy tak ładnym aucie