anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

BuBu wita

profile.country.pl_PL.title
BuBu__
Początkujący

BuBu wita

Witam, swoją przygodę z forum chciała bym zacząć od wstawieniu kilku zdjęć. Nie są specjalnie wymyślne ani udane, lecz ciąglę się uczę i czekam na wszelkie sugestie.
Konkretnie bawię się Sony Alpha 300, którą mam od końca stycznia i wciąż ją "zgłębiam" ;)
Zdjęcia robię standardowym kitem 18-70 i Heliosem 44-2

1 045 ODPOW. 1 045
BuBu__
Początkujący

mam jeszcze inne, jak sama siebie kopię, a "druga ja" broni się poduszką http://klubkm.pl/forum/images/smilies/haha.gif ale tam jestem tak samo ubrana i ogólnie to wygląda to tak, że troszkę siara ;)

doslav.
Poszukiwacz

http://klubkm.pl/forum/images/smilies/etam.gif z tymi ubrankami to sobie tylko tak marudzę :D
Ale ciekaw jestem jak wyszło takie zdjęcie w wersji "kontaktowej" czyli gdzie następuje jakas interakcja pomiędzy "obiektami". Żadna tam siara! Zapodawaj :nauseated_face:

BuBu__
Początkujący

http://klubkm.pl/forum/images/smilies/bag.gif
może to nie taka całkiem interakcja, ale nad czymś takim myślę, ale na to będę potrzebowała więcej czasu ;)

Lestek------
Początkujący

Bardzo ładnie wyszedł Ci ten double. Mój już widziałaś - viewtopic.php?p=24467#p24467" , też się nie przebierałem ale efekt mnie zadowala. Pozdrawiam :) Twój jest świetny, wygląda jakbyście się poważnie biły.

doslav.
Poszukiwacz

No i bardzo pięknie :D
Tak po mojemu to bardziej podobające się niż poprzednie...

A skoro już zaczęłaś takie eksperymenty i start masz taki udany to tylko czekać na następne. Jednego kibica już masz :nauseated_face:

BuBu__
Początkujący

Niedługo kończy się rok szkolny i będę miała więcej luzu od pracy, to coś napewno pokombinuję, mam już kilka pomysłów ;)
Lestek właśnie Twoje foto mnie zainspirowało :)

doslav.
Poszukiwacz

Lestek właśnie Twoje foto mnie zainspirowało :)

Tak też myślałem i "przebieranie" to też było nawiązanie do żartu pochodzącego z "Lestkowej" galerii. Mam nadzieję, że został prawidłowo odebrany i nikt nie poczuł się urażony ;)
coś napewno pokombinuję, mam już kilka pomysłów ;)

Jak pisałem wyżej - czekam (a nawet nie popełnię zapewne nadużycia jak napiszę czekamy) więc... Do dzieła!
Oczywiście na ile czas pozwoli :D

BuBu__
Początkujący

czuję się jeszcze raczej speszona fotografowaniem obcych ludzi póki co, pewnie po zdjęciu to widać ;)
tak więc czekam na krytykę :)

Lestek------
Początkujący

Ładne. Szkoda że podłoga taka jasna, nie widać faktury i bardzo "razi" mnie. Poza tym mnie się podoba.

BuBu__
Początkujący

ano razi i z początku też mi nie odpowiadała, choć dla mnie odcina tego Pana przez co jest dla mnie bardziej wyraźny :)
dziękuję za komentarz :)