Podziel się wrażeniami!
Witam, swoją przygodę z forum chciała bym zacząć od wstawieniu kilku zdjęć. Nie są specjalnie wymyślne ani udane, lecz ciąglę się uczę i czekam na wszelkie sugestie.
Konkretnie bawię się Sony Alpha 300, którą mam od końca stycznia i wciąż ją "zgłębiam"
Zdjęcia robię standardowym kitem 18-70 i Heliosem 44-2
Zrobiłem dzisiaj podobne ale jak zobaczyłem Twoje... Jutro pójdę i spróbuję jeszcze raz :smileyredface:
Za sadamem podobają się tak jak są
doslav napisał(a):
Zrobiłem dzisiaj podobne ale jak zobaczyłem Twoje... Jutro pójdę i spróbuję jeszcze raz :smileyredface:
Bubu ostatnie dwie za sadamem i doslavem podobają Mi się
liczę że następne będą tak samo dobre jak nie lepsze pozdrawiam
Z wycieczki na Wieżycę i do ogrodu botanicznego w Gołubiu
Jeśli chodzi o 32 to bardzo mała GO była zamierzona
Ogólnie fotek mam więcej, ale z racji, że musiałam pilnować swoich ucznió to nie wszystkie wyszły tak jak bym tego chciała
Mam też widoczki z wieży, ale niestety niebo si, a reszta ciemna więc wstawiać nie będę.
edit.
Mam jeszcze foto jednego kfiotka, tak mocno mi się podoba, ale niestety ostrość skopana tak że żal
Przyjemna plastyka, fajne kadry
Dziękuję bardzo, Lajam
Może toś jeszcze wrzuci swoje "trzy grosze"?
gdzie mieszkasz? pokaż swoją miejscowość. od tych kwiatków to zawrotu głowy można dostać
pierwsze, tzn 32 z taką małą GO bardzo, bardzo mi się podoba
30 i 32 duże
docent- mała miejscowośc zwana Kartuzy, jakieś 30 km od Gdańska... o dziwo, nie mam żadnych fot z mojej mieściny co najwyżej ze starego aparatu, ale mam w planach się wybrać
colorful, sadam, dzięki