anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

BuBu wita

profile.country.pl_PL.title
BuBu__
Początkujący

BuBu wita

Witam, swoją przygodę z forum chciała bym zacząć od wstawieniu kilku zdjęć. Nie są specjalnie wymyślne ani udane, lecz ciąglę się uczę i czekam na wszelkie sugestie.
Konkretnie bawię się Sony Alpha 300, którą mam od końca stycznia i wciąż ją "zgłębiam" ;)
Zdjęcia robię standardowym kitem 18-70 i Heliosem 44-2

1 045 ODPOW. 1 045
BuBu__
Początkujący

Maja się wstydziła :D
ale bez uchylnego i LV wyglądało by to napewno gorzej ;)

BuBu__
Początkujący

Kilka graffów, troszke przeszkadza światło, no ale niestety taka pora dnia. Robione na skm Gdańsk-Wrzeszcz.
Jeśli chodzi o fotel, z racji uciekającego autobusu cyknęłam tylko dwie foty, a ta jakoś bardzo mi się podoba.

BuBu__
Początkujący

ów fotel...

BuBu__
Początkujący

wdzięczna będę za jakiekolwiek słowa krytyki... ;)
pozdrawiam :)

doslav.
Poszukiwacz

Sie zbiesili i nie zaglądają do Ciebie :slight_smile:

Grafitki fajne...
Fotelik... Nie bałaś się spacerować po takich rejonach? :shock: Się podoba bardzo :D Sam od jakiegoś czasu na boczku zbieram zdjęcia do podobnego projektu (jeśli tak można to nazwać) więc sentyment mam do foteli, krzeseł itp.

profile.country.PL.title
SZFENDAK
Poszukiwacz

może lepsza była by szersza perspektywa a nie fotki obrazków to i padające światło miało by znaczenie
a fotel hmmm
no cóż może właśnie o innej porze może inaczej skadrowane
kurcze w fotelu jest potencjał tylko trzeba go wydobyć

BuBu__
Początkujący

doslav napisał(a):

Nie bałaś się spacerować po takich rejonach?

ano bałam... ale starałam się o tym nie myśleć, słyszałam dziwne dźwięki z otwartego okna i troszkę bardziej sprężone nóżki do biegu miałam :D
a te grafiki to faktycznie o innej porze, bo niestety żadnego wpływu na światło nie miałam :( no a nad kadrami też bym się bardziej zastanowiła, no ale to, jeśłi znów będę miała okazję ;)

BuBu__
Początkujący

Już tu kilku kolegów fotografów to robiło, postanowiłam również sprobować :D
Choć z ostrością na mojej phototwin-sister zbytnio się nie powiodło, ale nad tym innym razem popracuję, to było raczej na szybkiego ;)

profile.country.PL.title
SZFENDAK
Poszukiwacz

no ładnie Bubu x dwa :slight_smile:

doslav.
Poszukiwacz

Nie dość, że razy dwa to jeszcze w dwóch wersjach... I jaka szybka! Zdążyła się po drodze jeszcze przebrać! Normalnie - http://klubkm.pl/forum/images/smilies/superman.gif

http://klubkm.pl/forum/images/smilies/clapping.gif za eksperymentowanie...