Podziel się wrażeniami!
Witam, swoją przygodę z forum chciała bym zacząć od wstawieniu kilku zdjęć. Nie są specjalnie wymyślne ani udane, lecz ciąglę się uczę i czekam na wszelkie sugestie.
Konkretnie bawię się Sony Alpha 300, którą mam od końca stycznia i wciąż ją "zgłębiam"
Zdjęcia robię standardowym kitem 18-70 i Heliosem 44-2
185 jak zwykle świetny , a z kwiatowych 187 i 190
Bardzo ładne wiosenne zdjęcia
Nie wskażę faworyta ,bo większość mi się podoba
187:)
Ostatnia wrzutka kwiatowo-owadowa podobają mi się bardzo. Pozdro
Uff, nadrobiłem jakieś dwadzieścia stron nie ma to jak nudny dzień w pracy
I był to bardzo mile spędzony czas na oglądaniu różnorodnych tematycznie i pięknie zaprezentowanych zdjęć.
W pamięci zapadły Kartuzy, zdjęcie nocne, storczyki i "milenijki" - chociaż tych mogłoby być więcej bo bardzo fajnie Ci wychodzą.
Kolejny raz serdecznie dziękuję za wpadnięcie i pozostawienie śladu
sadam, miło mi, że znalazłeś czas na przegląd mojej galerii, dziękuję
Kolejne auto, chyba trochę dziwaczne, różne opinie słyszałam, czekam na wasze
Hmm takie... muzułmańskie? Ale oczy jak najbardziej słowiańskie
I wcale nie dziwaczne - przecież oczy, to okno duszy, więc dusza jak na dłoni... to znaczy w szparce... Ech, chyba się zaplątałem
Jest
192 sam nie wiem jak to ocenić , auto p. 185 zdecydowanie bardziej przypadł mi do gustu
192 hmm,
pozwoliłem sobie na pC i pobawiłem trochę twoim zdjęciem , wydaje mi się że nie potrzebnie widać włosy , i jeśli to ma być Afganka to nie te kolory , w zasadzie wszystkiego , oczy, włosy,ciuszek ,
ale BlackWhite , zmienia wszystko ,czarne włosy , ciemne oczy , bliki , moim zdaniem powinnaś się nieco pobawić suwaczkiem,
ogólnie świetny materiał do dalszej zabawy
185/ Mam wrażenie, że jest przeostrzone. Natomiast na pewno światło jest płaskie...