Podziel się wrażeniami!
Wziąłem na odwagę kilka przeciwbólowych i zamieszam pierwsze swoje.
Bardziej liczę na szczerą krytykę niż nieszczere aprobowanie
Kilka wspomnień z sylwestrowego wyjazdu do Puszczy Białowieskiej.
Message was edited by: c.d.n.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Cześć
Powiem szczerze, że wszystkie trzy przyciągają oko.
1. chyba ciut za ciemne na pierwszym planie. Wiem, że pewnie chodziło o to, aby wydobyć "środek" stajenki i aby ona tym pierwszym planem się stała, jednak coś chciała bym ujrzeć z przodu. Ale coś, co ta ciemność daje na plus, to to, że ten krzak po prawej, daje do myślenia: zwykły krzak przykryty śniegiem, czy może skryty Anioł?
2. Zdjęcie nadawało by się do książki o kompozycji obrazu Pięknie, książkowo kant rynny umieszczony w mocnym punkcie. Miło się patrzy
3. Myślę, że zbyt duży chaos panuje w tej stajni. To światło zza jednego z koni, wnosi coś do zdjęcia, ale osobiście chyba wykorzystała bym inaczej to światło. Dwa łby koni i trzy grzbiety, światło wpływające do środka przez otwór i ten jeden zad. Dla mnie zbyt duży bałagan, ale mimo wszystko wzrok mój przyciągnęło jako pierwsze
Mam nadzieję, że nie jestem zbyt za ostra, bo nie długo tu jestem a wymądrzam się i za wiele sama nie umiem. Ale to tylko moja opinia, której oczywiście nie musisz brać pod uwagę
Mi się jednynka podobuje, tylko mam takie złudzenie, że leci we prawo, aczkolwiek może mnie sie tylko wydawać.
Dzięki za wizytę i pochylenie się nad fotkami. Każda opinia jest ważna.
I jeszcze trzy.
4 - wiem, ucho ... Ale przecwałował ciut bliżej niż powinien i spłoszył. Mnie.
6 - centralnie. Świadomie.
Nie jest źle - nie ma negatywnych ocen
Teraz ktoś bardzo dla mnie ważny: syn syna.
cdn napisał(a):
Wziąłem na odwagę kilka przeciwbólowych i zamieszam pierwsze swoje.
cdn napisał(a):
Bardziej liczę na szczerą krytykę niż nieszczere aprobowanie
cdn napisał(a):
Kilka wspomnień z sylwestrowego wyjazdu do Puszczy Białowieskiej.
Dzięki, kris.
Po ocenie inaczej się patrzy na własne zdjęcia.
Więcej widać
Dziś zielony set.
cdn napisał(a):
Po ocenie inaczej się patrzy na własne zdjęcia.
Więcej widać
cdn napisał(a):
Dziś zielony set.
kris napisał(a):
zielono mi
Dziękuję za ogląd .
kris napisał(a):
10 - fajne, ale mogłoby być ciut jaśniej (co to za szkiełko ? )
kris napisał(a):
12 - chyba przeostrzone. Ja bym GO ustawił na pierwszy krzew tj. ten w DL rogu i przyciąłbym kadr od kilka milimetrów - tak by nie było linii horyzontu widać