Podziel się wrażeniami!
4turbo Rallysprint w Tychach. Takie moje strzały. Widziałem sporo osób z właściwym aparatem;) w dłoni więc liczę na to, że zobaczę w tym wątku jakieś foty poza moimi.
Aby nie przedłużać - Jedziemy!
pablo_duch, doslav czemu dzidzi nie nauczyles ze stolow w tym wieku sie nie jada ?
To chyba jedyny słuszny wiek, w którym można bezkarnie zjadać stoły. Później im człowiek starszy, tym coraz gorzej wyglądają takie próbydoslav napisał(a):
Jako szczęśliwy posiadacz egzemplarza w zbliżonym wieku stwierdzam kategorycznie:
WSZYSTKO SIĘ JADA!!!
83 bardzo ładna portretówka. Zdjęcie kojarzy mi się jak z bilbordu.
Takie oto.
Ja tam wolę oglądać Twoją córę niż błotne monstra. Ujęcie świetne. Dla mnie troszkę za ciemno po prawej, ale rozumiem istotę światła zaastanego;). No i ja wolę Twoje foty w kolorze...
Pozdrawiam
10zer, Bertone, mama kuby No i ja wolę Twoje foty w kolorze...
Wiem... Ja też wolę swoje zdjęcia w kolorze , ale staram się ich unikać wtedy, kiedy tło jest zbytnio kolorowe i mogłoby odciągnąć uwagę od właściwego "motywu". Kiedyś dostanę po głowie za nazywanie własnej córki "motywem"Brakuje mu chyba drzewa w diecie
Co do zdjęcia to osobiście rozjaśniłbym i zwiększył kontrast. Trochę szarawa ta konwersja
zdjęcie jest świetne!
idelanie oddaje specyfikę wieku dziecięcego, bardzo łądny, czysty kadr, oby więcej takich fotografii
"What's up, Doc?"
83. Bardzo fajna fotka.
Starosta, colorful, kris, krzys1977
Dzisiaj wrzuta z off-roadu z Wojkowic. Było tak sobie, ale przynajmniej towarzystwo dopisało
pzdr