anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

cezar - dzieciowe akuku;)

profile.country.en_GB.title
.cezar.
Początkujący

cezar - dzieciowe akuku;)

4turbo Rallysprint w Tychach. Takie moje strzały. Widziałem sporo osób z właściwym aparatem;) w dłoni więc liczę na to, że zobaczę w tym wątku jakieś foty poza moimi.
Aby nie przedłużać - Jedziemy!

256 ODPOW. 256
.cezar.
Początkujący

pablo_duch, doslav :c22 :c22 :c22 czemu dzidzi nie nauczyles ze stolow w tym wieku sie nie jada :c20 ?

To chyba jedyny słuszny wiek, w którym można bezkarnie zjadać stoły. Później im człowiek starszy, tym coraz gorzej wyglądają takie próby :D :D :D

doslav napisał(a):

Jako szczęśliwy posiadacz egzemplarza w zbliżonym wieku stwierdzam kategorycznie:
WSZYSTKO SIĘ JADA!!!

To prawda... Dodatkowo w tym przypadku mamy do czynienia z poziomem średnio zaawansowanym - trick nazwany roboczo "stand&eat" ;)
pzdr

profile.country.pl_PL.title
tenzer
Poszukiwacz

83 bardzo ładna portretówka. Zdjęcie kojarzy mi się jak z bilbordu.

Bertone.
Poszukiwacz

Takie oto.

Sympatyczne zdjęcie :D

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
mamakuby
Poszukiwacz

Ja tam wolę oglądać Twoją córę niż błotne monstra. Ujęcie świetne. Dla mnie troszkę za ciemno po prawej, ale rozumiem istotę światła zaastanego;). No i ja wolę Twoje foty w kolorze...
Pozdrawiam

.cezar.
Początkujący

10zer, Bertone, mama kuby :c22 :c22 :c22 No i ja wolę Twoje foty w kolorze...

Wiem... :D Ja też wolę swoje zdjęcia w kolorze , ale staram się ich unikać wtedy, kiedy tło jest zbytnio kolorowe i mogłoby odciągnąć uwagę od właściwego "motywu". Kiedyś dostanę po głowie za nazywanie własnej córki "motywem" ;)
Pzdr

Starosta.
Początkujący

Brakuje mu chyba drzewa w diecie :slight_smile:

Co do zdjęcia to osobiście rozjaśniłbym i zwiększył kontrast. Trochę szarawa ta konwersja :rolling_eyes:

Pozdrawia Starosta :grin:
colorful-----
Początkujący

zdjęcie jest świetne!
idelanie oddaje specyfikę wieku dziecięcego, bardzo łądny, czysty kadr, oby więcej takich fotografii :thumbsup:

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

"What's up, Doc?"

i znowu padłem ze śmiechu http://img507.imageshack.us/img507/6748/hehe0296573.gif

krzys1977
Poszukiwacz

83. Bardzo fajna fotka. ;)

A 700 & VG-C70AM | SONY 100/2.8 macro | TAMRON 17-50/2.8 | SIGMA 70-200/2.8 EX APO DG II HSM | SONY HVL-F58AM | SONY HVL-F42AM | Velbon Sherpa 600
.cezar.
Początkujący

Starosta, colorful, kris, krzys1977 :c22 :c22 :c22
Dzisiaj wrzuta z off-roadu z Wojkowic. Było tak sobie, ale przynajmniej towarzystwo dopisało ;)
pzdr