Podziel się wrażeniami!
4turbo Rallysprint w Tychach. Takie moje strzały. Widziałem sporo osób z właściwym aparatem;) w dłoni więc liczę na to, że zobaczę w tym wątku jakieś foty poza moimi.
Aby nie przedłużać - Jedziemy!
Szkoda,ze tych zdjec jak na lekarstwo.
Ja to u kolegi lubie klimaty prosto z pierwszej strony galerii.
Pozdrowionka i slowa uznania za ostatnia,jesienna fote.
93 - fajna, jesienno-dzieciowa fotka
A czemuż to czapka miałaby być istotna dla zdjęcia? Ten wicherek na głowie :smileythumbsup:hovany napisał(a):
Jedyna rzecz jaka mnie szkouje na tym zdjęciu to... brak czapk
Pozwolę sobie na OT - jesień śmiga na całego i bez czapki faktycznie trudno. szukam na potęgę fajnych nakryć głowy, ale jak ciutkę cieplej to i na chwilkę Kubiemu zdejmę czapę do zdjęcia. Prawda jest taka, że pod kloszem zdecydowanie nie chowany - 14 miesięcy życia bez najmniejszej choroby....
Odpukać
Małej sg_cezarównie życzę zdrówka w te jesienne zawieruchy
nepray, kuraq, mama kuby, hovany, Bertone, Monty, Tadeusz Witaj z powrotem w galerii
Jakoś tak się złożyło, że przez kilka miesięcy zasilałem inną galerię, a i tam tylko jedna (chyba) auto-moto relacja. Sezon już się kończy i na taki temat będziesz musiał zaczekać do wiosny .Monty napisał(a):
Szkoda,ze tych zdjec jak na lekarstwo.
Ja to u kolegi lubie klimaty prosto z pierwszej strony galerii.
Jesteśmy zdecydowanymi zwolennikami tej drugiej teorii i tak samo jak u Ani z dobrym skutkiem :smileythumbsup:Tadeusz napisał(a):
Ale myślę, że wiem, o co Ci chodzi Bartoszu, odpowiadam: dzieci dzielą się na te chowane pod kloszem, nieszczęśliwe i wiecznie chorujące, albo na te szczęśliwe i - zazwyczaj - zdrowe
Zuzia!!?? Kubuś miał być Zuzia
Zuzia!!?? Kubuś miał być Zuzia
Kowboj Zuzia?
...kto dziś jeszcze pamięta kabaret Starszych Panów i Czechowicza...
Tadeusz napisał(a):
...kto dziś jeszcze pamięta kabaret Starszych Panów i Czechowicza...
Tadeusz napisał(a):
dzieci dzielą się na te chowane pod kloszem, nieszczęśliwe i wiecznie chorujące, albo na te szczęśliwe i - zazwyczaj - zdrowe
Przypomnę troszkę o Twoim wątku, bom ciekawa jak Zuzka się miewa.
Pozdro
Damn!
A juz myslalem,ze Cezar nowe foty zaprezentowal