Podziel się wrażeniami!
4turbo Rallysprint w Tychach. Takie moje strzały. Widziałem sporo osób z właściwym aparatem;) w dłoni więc liczę na to, że zobaczę w tym wątku jakieś foty poza moimi.
Aby nie przedłużać - Jedziemy!
Emocjonalnie - bardzo fajne
Szkoda tylko przepałów na włosach i buzi.
94 super
97 - jako portret "studyjny" moze słabe, ale jako reporterski portret rodzajowy - rewelka! Ta mina, uśmiech, zaciekawione i filuterne spojrzenie...
I żadne małe czernie, ani przepały tego nie zmienią - tu treść jest ważna, nie technika
10zer, dak2006, Lajam, Rutek68, Tadeusz
Kombinowałem trochę z tą czernią, ale uznałem, że tak jest najlepiej.10zer napisał(a):
97 - ładnie lecz za szare
Cokolwiek to nie znaczy...dak2006 napisał(a):
muszę sprubować
Trochę szkoda... Masz rację. Takie defekty na zdjęciach są jak plama na świątecznym obrusie. Niby nic nie stoi na przeszkodzie żeby ze spokojem zjeść obiad, ale nawet jak ją przykryjesz talerzem, to i tak ona wciąż tam jest i jedzenie już nie jest takie przyjemne...Lajam napisał(a):
Szkoda tylko przepałów na włosach i buzi.
Ładnie to ująłeśTadeusz napisał(a):
97 - jako portret "studyjny" moze słabe, ale jako reporterski portret rodzajowy - rewelka! Ta mina, uśmiech, zaciekawione i filuterne spojrzenie...
I żadne małe czernie, ani przepały tego nie zmienią - tu treść jest ważna, nie technika
cezar napisał(a):
[b
Dzisiaj jeden dzieciowy kadr - nie wyrywa z kapci, ale poprawia mi paskudny nastrój.
pzdr
miłe
fajny moment ( a ostatnio sam się zmierzałem z rodzinnymi łobuzami - weź to okiełzaj )
nie wiem, czy tych przepałów i niedoświetleń nie dałoby się uratować (z RAWa )
czekam na więcej
Fajnie uchwycony moment.