Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich. Pozwalam sobie na założenie galerii i poddanie jej Waszej ocenie. Liczę na ciekawą i pouczającą lekcję fotografii.
Pierwsze trzy morskie
1.DSC04800.JPG
2.DSC06194.JPG
3. 62.JPG
15 Fajna Nie wpadł bym na taki pomysł. Ale czy nie dało się inaczej skadrować, żeby w tle widoczne było czyste niebo? Wystarczyło przykucnąć, a tak te budynki i żurawie odwracają niepotrzebnie uwagę...
A co do dwóch następnych... Bezmyślnie pstryknięte. Wg. mnie w ogóle nie potrzebne w tej galerii...
Krejzol7 napisał(a):
... Ale czy nie dało się inaczej skadrować, żeby w tle widoczne było czyste niebo? Wystarczyło przykucnąć, a tak te budynki i żurawie odwracają niepotrzebnie uwagę...
Krejzol7 napisał(a):
A co do dwóch następnych... Bezmyślnie pstryknięte. Wg. mnie w ogóle nie potrzebne w tej galerii...
Krejzol7 napisał(a):
Ciekawa ta ostatnia seria. Ten kadr ze skrzydłem dotykającym horyzontu - dobre.
Z wcześniejszych podoba mi się 16 ten dźwig wyłania się z gruzów niczym feniks z popiołów. Jedyne co bym zmienił, to może tak skadrował by było bez drzew.
Krejzol7 napisał(a):
... Ale i tak uważam, że są tutaj zupełnie zbędne...
Roby napisał(a):
Jedyne co bym zmienił, to może tak skadrował by było bez drzew
Fajne pomysły, ale czy nie przesadzasz odrobine z kontrastem? Z butami to wygląda fajnie, jak są otoczone przez taką poświatę, ale z tym chłopcem???