anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Colorful - Zabawy światłem cz.2

profile.country.pl_PL.title
colorful-----
Początkujący

Colorful - Zabawy światłem cz.2

Witam.

Zamieszczam moje prace z prośbą o szczerą ocenę i krytykę. Wszelkie portale ze słowem 'art' w tytule zawiodły mnie dawno temu, mogę tam jedynie uzyskać słowo 'extra' jeżeli się coś podoba, lub martwą ciszę, a będąc samoukiem bardzo potrzebuję obiektywnej oceny moich zdjęć, żeby się jakkolwiek rozwijać :)

1 396 ODPOW. 1 396
profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

O portretach koledzy już napisali co trzeba było napisać, od siebie dodam, że 38 (czyli 28:) ) podoba mi się bardzo :c4
Wrócę jeszcze do pingwinków - piszesz, że zdjęcia w naturze - masz może więcej z tamtych terenów? Raczej marne szanse są, że kiedyś tam pojadę a chętnie bym zobaczył jak ta Afryka dzika wygląda.

alcazarc
Początkujący

29 - mój klimat wg mnie świetne (tylko jakieś za ciepłe moze popołudniu robione).
37 - pół na pół zasłończe dłoń z petem i mamy naprawdę super portret (petom i obgryzionym pazurą mówimy stanowcze NIE).

colorful-----
Początkujący
colorful-----
Początkujący
Starosta.
Początkujący

ciekawe fotki ;) ale ta wiewióra jest kapitalna http://www.klubkm.pl/forum/images/smilies/super2.gif

Pozdrawia Starosta :grin:
colorful-----
Początkujący

cd

i na razie tyle. potem moze jeszcze coś dorzucę z Kapsztadu :)

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Witam i pozdrawiam z Sherm El Sheikh :) takie foto to moje ulubione widoki "z wysoka..."
Słońce mi tutaj bezlitośnie wypala potylicę i lcd ale tyle widzę że przydałby się jakis filterek może połówka szary, UV warmtone albo sky, zbyt bijące światłem kamolki można potraktowac polaryzacyjnym ale to moja opinia i blady ekran. :) teraz jesteś w RPA?!

colorful-----
Początkujący
profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

54 :thumbsup: bardzo

BuBu__
Początkujący

za Pauliną, 54 świetne
55- podobają mi się te "sprane" kolorki :)
czepiam się, bo to detal, ale szkoda, że nie obróciłaś tulipana, bo listek odrobinę pokaleczony :)