Podziel się wrażeniami!
Witam.
Zamieszczam moje prace z prośbą o szczerą ocenę i krytykę. Wszelkie portale ze słowem 'art' w tytule zawiodły mnie dawno temu, mogę tam jedynie uzyskać słowo 'extra' jeżeli się coś podoba, lub martwą ciszę, a będąc samoukiem bardzo potrzebuję obiektywnej oceny moich zdjęć, żeby się jakkolwiek rozwijać
O portretach koledzy już napisali co trzeba było napisać, od siebie dodam, że 38 (czyli 28:) ) podoba mi się bardzo
Wrócę jeszcze do pingwinków - piszesz, że zdjęcia w naturze - masz może więcej z tamtych terenów? Raczej marne szanse są, że kiedyś tam pojadę a chętnie bym zobaczył jak ta Afryka dzika wygląda.
29 - mój klimat wg mnie świetne (tylko jakieś za ciepłe moze popołudniu robione).
37 - pół na pół zasłończe dłoń z petem i mamy naprawdę super portret (petom i obgryzionym pazurą mówimy stanowcze NIE).
na prośbę Sadama - zdjęca z Kapsztadu
cd
ciekawe fotki ale ta wiewióra jest kapitalna http://www.klubkm.pl/forum/images/smilies/super2.gif
cd
i na razie tyle. potem moze jeszcze coś dorzucę z Kapsztadu
Witam i pozdrawiam z Sherm El Sheikh takie foto to moje ulubione widoki "z wysoka..."
Słońce mi tutaj bezlitośnie wypala potylicę i lcd ale tyle widzę że przydałby się jakis filterek może połówka szary, UV warmtone albo sky, zbyt bijące światłem kamolki można potraktowac polaryzacyjnym ale to moja opinia i blady ekran. teraz jesteś w RPA?!
byłam w styczniu
coś innego:
54 bardzo
za Pauliną, 54 świetne
55- podobają mi się te "sprane" kolorki
czepiam się, bo to detal, ale szkoda, że nie obróciłaś tulipana, bo listek odrobinę pokaleczony