Podziel się wrażeniami!
Witam.
Zamieszczam moje prace z prośbą o szczerą ocenę i krytykę. Wszelkie portale ze słowem 'art' w tytule zawiodły mnie dawno temu, mogę tam jedynie uzyskać słowo 'extra' jeżeli się coś podoba, lub martwą ciszę, a będąc samoukiem bardzo potrzebuję obiektywnej oceny moich zdjęć, żeby się jakkolwiek rozwijać
będę tam prawdopodobnie znowu trzy tygodnie siedziała w wakacje, tyle że tym razem aparat będę miała przez całe 3 tygodnie, a nie przez jeden dzień, wiec okazja będzie
a ten dzieciak to już stał się młodzieżą ale będą inne
no to miłych i owocnych wakacji życzę
a "moje" konie za oknem tak się boją trzasku aparatu że po zrobieniu fotki muszę poczekać 5 minut by wróciły w to samo miejsce
ja dzielę konie na dwa rodzaje - są konie i są araby. te 'moje' araby z powyzszych fotek albo sobie z aparatu nic nie robią, albo są zaintrygowane dźwiękami przez niego wydawanymi. co nie zmienia faktu, ze są na tyle ruchliwe, ze to, przynajmniej dla mnie, trudny temat. Ich zainteresowanie aparatem z reguły mija zanim zdążę odpowiedni kadr wybrać, ouszczają głowy i uszy i to już nie to samo. muszę wykorzystać, jak będę miała trochę czasu, sposoby Raczkowskiej na robienie zdjęć tym zwierzętom
przez ostatnie 4 lata podstawówki siedziałem w ławce z Jackiem Dzięciną synem Stanisława
Staszek był najlepszym trenerem koni na Służewcu
jest troszkę o nim w googlałce ale nie dużo
niestety chłopina nie żyje już chyba ze dwa lata
a wszystko przez to że przeszedł na emeryturę i zniszczył go alkohol
bo wyścigi ogólnie są słabo rozpowszechnione w internecie. nie wiem czy nie najmniej ze sportów jeździeckich. szukałam kiedyś wyników gonitw sprzed kilku ładnych lat, spodziewalam się, ze problemu nie będzie, a tu niespodzianka - cośtam znalazlam, ale, z tego co pamietam, zdecdowanie nie wszystko .
co do Dzięciny - szkoda takich ludzi...
ładne widoczki
Najładniejsze miom zdaniem to 23
colorful napisał(a):
bo wyścigi ogólnie są słabo rozpowszechnione w internecie. nie wiem czy nie najmniej ze sportów jeździeckich.
SZFENDAK napisał(a):
colorful napisał(a):
bo wyścigi ogólnie są słabo rozpowszechnione w internecie. nie wiem czy nie najmniej ze sportów jeździeckich.
bo teren wyścigów jest terenem państwowym
i były ogromne przymiarki do tego by te paręset hektarów w super atrakcyjnym miejscu opędzlować jakiemuś deweloperowi i podzielić się kasą
to samo tyczy się lotniska na Bemowie
24 widzialbym raczej w poziomie i na pewno nie przy podziale 50/50
Matti napisał(a):
24 widzialbym raczej w poziomie i na pewno nie przy podziale 50/50