anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Coś nie coś z mojego Alfa...

johnytomala69
Początkujący

Coś nie coś z mojego Alfa...

Witam!Postanowiłem dołączyć do licznego grona miłośników lustrzanek Sony.Zdjęcia zrobiłem swoim :c56 300.Proszę o komentarze.Pozdrawiam serdecznie...

90 ODPOW. 90
profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

3 - niby bałagan w kadrze, można by posprzątać troszkę trawkę przed ale jednak zdjęcie bardzo mi się podoba, super kolorki i rozkład GO :thumbsup:

profile.country.pl_PL.title
Starosta.
Początkujący

Pytanie tylko po co założyłeś drugą galerię :question:

Mogłeś dorzucić tutaj zdjęcia :c20

Pozdrawia Starosta :grin:
johnytomala69
Początkujący

Sorry!Źle się do tamtych fotek przyłożyłem.Postanowiłem dać trochę większe i zacząć od początku,a także nie doczytałem zasad wstawiania zdjęć,za co przepraszam ogólnie wszystkich.Na usprawiedliwienie mam tylko to,że to moje początki. :nauseated_face:

johnytomala69
Początkujący

Dzięki za opinię.Myślałem o posprzątaniu "kijaszka",ale to natura przecież i nie chciałem ingerować ;)
A oto następna porcja. :c37 Portrecista ze mnie żaden,jakby co.Potraktowałem nr 4 i nr 5 jako uchwycenie chwili. Zapraszam. :c20

johnytomala69
Początkujący

A oto zdjątka z wczorajszego spaceru.Śniegu jeszcze momentami po pas,ale warto było...

profile.country.PL.title
akamel.
Doradca

Witam. 2 i 7 super, ale w 7 zbyt mocny kontrast i nasycenie(jak dla mnie).Pozdraw.

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

akamel napisał(a):

Witam. 2 i 7 super, ale w 7 zbyt mocny kontrast i nasycenie(jak dla mnie).Pozdraw.

Tu się zgadzam.
Za duży kontrast nie tylko tam.
5. wypalony nos i broda
6. po prostu krzywo i brak trochę dołu - trzeba było szerzej lub skupić się tylko na świątyni
Niemniej jak to mówią "so far so good" :smileythumbsup:

profile.country.pl_PL.title
pablo_duch
Początkujący

2 i 7 :thumbsup:

johnytomala69
Początkujący

:c37 Dzięki za obiektywną krytykę.Wszystkie uwagi przeanalizuję i postaram poprawiać w następnych propozycjach...

Quter-----
Początkujący

Sympatyczne fotki są u Ciebie zwłaszcza portret Magdy mi się spodobał. :thumbsup: