Podziel się wrażeniami!
Witam!Postanowiłem dołączyć do licznego grona miłośników lustrzanek Sony.Zdjęcia zrobiłem swoim 300.Proszę o komentarze.Pozdrawiam serdecznie...
3 - niby bałagan w kadrze, można by posprzątać troszkę trawkę przed ale jednak zdjęcie bardzo mi się podoba, super kolorki i rozkład GO
Pytanie tylko po co założyłeś drugą galerię
Mogłeś dorzucić tutaj zdjęcia
Sorry!Źle się do tamtych fotek przyłożyłem.Postanowiłem dać trochę większe i zacząć od początku,a także nie doczytałem zasad wstawiania zdjęć,za co przepraszam ogólnie wszystkich.Na usprawiedliwienie mam tylko to,że to moje początki.
Dzięki za opinię.Myślałem o posprzątaniu "kijaszka",ale to natura przecież i nie chciałem ingerować
A oto następna porcja. Portrecista ze mnie żaden,jakby co.Potraktowałem nr 4 i nr 5 jako uchwycenie chwili. Zapraszam.
A oto zdjątka z wczorajszego spaceru.Śniegu jeszcze momentami po pas,ale warto było...
Witam. 2 i 7 super, ale w 7 zbyt mocny kontrast i nasycenie(jak dla mnie).Pozdraw.
akamel napisał(a):
Witam. 2 i 7 super, ale w 7 zbyt mocny kontrast i nasycenie(jak dla mnie).Pozdraw.
2 i 7
Dzięki za obiektywną krytykę.Wszystkie uwagi przeanalizuję i postaram poprawiać w następnych propozycjach...
Sympatyczne fotki są u Ciebie zwłaszcza portret Magdy mi się spodobał.