Podziel się wrażeniami!
Witam. Z niemałą obawą postanowiłem założyć swoją galerię. Mam nadzieję że nie odbije się to na mojej psychice :smileyredface: , a moje prace z biegiem czas będą lepsze a nie odwrotnie.
Zacznę od może nieciekawego tematu. Moje eksperymenty z dymkami.
Cylin napisał(a):
a kwiatuszek faktycznie chyba nieostry
Nie chyba, nie chyba...
Oj Doslav czepiasz się szczegółu
Dymki bardzo fajnie, szczególnie spodobał mi się nr 2
co do portretów, faktycznie pani przydał by się uśmiech na twarzy, choc mimo to jak dla mnie troszkę za ciemnawe
zdjęcie bobasa cudne, ale szkoda, że buźka nie jest ciutek bardziej oświetlona
pozdrawiam
Witam:)
Dymki są super:) kiedys zabieralam się za podobne, ale jakos nie starczyło mi samozaparcia:) ale kto wie czy sie w końcu nie zmotywuję;)
fajnego wieczorka
m
ostatnio lubuję się w prostych kadrach, więc dymki podobają mi się bardzo bardzo
pozostałe zdjęcia niestety już dużo mniej. ale praktyka czyni mistrza! kombinuj (a widzę, że chyba masz do tego predyzpozycje), fotografuj, ciesz się tym - a będzie dobrze
Dziękuję za odwiedziny i opinie. Każda rada cenna. Pozdrawiam
Cmentarnie
Pierwwsze - mam wrażenie, że leci w lewo. Bałagan w kadrze okrutny. No i konwersja mnie nie porywa...
Drugie - tu konwersja wygląda lepiej. Ciekawy pomysł, jednakże, zapewne przez to, pod jakim kątem patrzyłeś, krzyż i kościół (chyba to kościół) nie mają jednego, wspólnego pionu. Powoduje to wrażenie, że wszystko zaraz się na siebie poprzewraca...
Colorful dzięki za ponowne odwiedziny. Z pierwszym jest tak że planowałem żeby ostrosć była tylko na drugim krzyżu dlatego F5, ale chyba ze względu na zbyt małą ogniskową cos nie wyszło, a odsunąć się dalej nie mogłem. A co do drugiego to masz rację; to kosciół. Prostowałem go i być może przesadziłem. Teraz wstawię oryginał. Dzięki i pozdrawiam