Podziel się wrażeniami!
Witam. Z niemałą obawą postanowiłem założyć swoją galerię. Mam nadzieję że nie odbije się to na mojej psychice :smileyredface: , a moje prace z biegiem czas będą lepsze a nie odwrotnie.
Zacznę od może nieciekawego tematu. Moje eksperymenty z dymkami.
A mnie tam gitarka pasuje...
No i gra gitara!
Gra i buczy
Dzięki za odwiedziny i opinie. Niedługo jak czas pozwoli może przetestuję Heliosa. Pozdrowionka
Wstawiam moje pierwsze wypociny Heliosem. Rzeczywiscie nie jest to proste więc prosze o wyrozumiałosc.
21 i 23-chyba trzeba by było wyostrzyc
22-to jest to
Pablo dzięki za odwiedziny opinie. Rzeczywiscie znowu nie wyostrzyłem po zmniejszeniu. 22 też mi się najbardziej podoba, chociaż wydaje mi się że to czarne w PG trochę psuje.
Pozdro
mi az tak nie przeszkadza
ale ma pytanie do 23-co to za smuga w dolnej czesci zoltej kwiatka?brodne szkiełko ?
Nie Pablo. Zauważ że w tym kwiatku jest duża kropla wody. To jest odbicie swiatła
Cylin napisał(a):
Nie Pablo. Zauważ że w tym kwiatku jest duża kropla wody. To jest odbicie swiatła
Mysle że najlepszym wyjsciem będzie opuscic głowę i mieć nadzieję że następnym razem fotograf nie popełni takiego błędu
Cylin napisał(a):
Mysle że najlepszym wyjsciem będzie opuscic głowę i mieć nadzieję że następnym razem fotograf nie popełni takiego błędu