anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

dejmien - Panna A.

profile.country.pl_PL.title
dejmien
Nowicjusz

dejmien - Panna A.

Witam ;)

Fotografią bawię się dopiero od grudnia, coś jednak mnie skłoniło do zamieszczenia zdjęć... liczę na wasze opinie, pomoc oraz porady. Z uśmiechem na twarzy przyjmnę każdą poganę... bo zmotywuje mnie to do pracy :)

pozdrawiam, Damian :nauseated_face:

302 ODPOW. 302
docentstopczyk
Początkujący

Tadeusz napisał(a):

Chyba, że to fotki "do gazetki" i muszą takie być...

jako ilustracja chwytów? :)

fajnie taki temat walki na macie wychodzi fisheyem, ale to ryzyko że dostanie sie przypadkowego kopa :)

dejmien
Nowicjusz

fish'a nie wyciągałem, mam go dosyć odkąd na plenerze wylądował w śledzikach :slight_smile:

docentstopczyk
Początkujący

ja sie z kolegi pelengiem władowałem ludziom na stolik bo myślałem że jestem jeszcze daleko :P

Firianus
Początkujący

JU- JITSU to niezły sport :thumbsup:
Zdjęcia też dobre :c20
I szkoda, że żadnego z fiszki nie masz :c8 Mogłyby być dynamiczniejsze :)

dejmien
Nowicjusz

Wspomnienia z Sulejowa ;) przebajerowane w LR :)

profile.country.en_GB.title
Monty-----
Poszukiwacz

85 -szkoda,ze wieza centralnie i moglbys dac z piec krokow w prawo...
Jakkolwiek pieknie kontrastujace niebo z pomaranczowym balonem :thumbsup:

86...nie podoba mi sie konwersja B&W.Mam wrazenie,ze takie obiekty po zmroku i do tego z iluminacja nalezy wyeksponowac tylko w kolorze.I podobnie-5 krokow w prawo.Zbyt centralnie.Pozbyl bym sie drzewa po lewej. :cry:

dejmien
Nowicjusz

Daria & Iwona

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

kadr mi nie pasuje: za dużo się dzieje, kolory się gryzą i przez to oczy dostają świra, no i dziewoje się nie zsynchronizowały: jedna krzyczy, a druga warczy pod nosem

Lajam.
Expert

dejmien napisał(a):

a nie, że niedoświetlone... zdjęcia robię w raw'ach także rzadko które jest niedoświetlone ;)

Yyyy lansujesz teorię, że RAW zwalnia fotografa od potrzeby prawidłowego naświetlenia zdjęcia?

dejmien
Nowicjusz

Lajam napisał(a):

dejmien napisał(a):

a nie, że niedoświetlone... zdjęcia robię w raw'ach także rzadko które jest niedoświetlone ;)

Yyyy lansujesz teorię, że RAW zwalnia fotografa od potrzeby prawidłowego naświetlenia zdjęcia?

Absolutnie Lajam. Miałem na myśli jedynie to, że jeśli niedoświetliłem zdjęcia podczas jego wykonywania, to na ogół staram się je doświetlić podczas obróbki, a jako, że korzystam z raw'ów - zadanie nie jest najtrudniejsze do osiągnięcia.