Podziel się wrażeniami!
Witam
Fotografią bawię się dopiero od grudnia, coś jednak mnie skłoniło do zamieszczenia zdjęć... liczę na wasze opinie, pomoc oraz porady. Z uśmiechem na twarzy przyjmnę każdą poganę... bo zmotywuje mnie to do pracy
pozdrawiam, Damian
co do 23 - za poprzednikami - szkoda uciętych nóg
za to w 22 mi to ucięcie nie przeszkadza i bardzo podoba mi się, jak slońce padające w tle akurat 'obramowuje' postać dziewczyny
Mistrzostwa Europy Kobiet w siatkówce 2009 @ Spodek Katowice
Małe pytanko ...
Jakim szkiełkiem robiłeś fotki ?
bertone1982 napisał(a):
Małe pytanko ...
Jakim szkiełkiem robiłeś fotki ?
Wyszły bardzo fajnie , stąd pytanie o szkło
Bardzo dziękuje
uhh troche przyszumilo jak dla mnie przydaloby sie troche wiecej akcji.
Na razie fotki statyczne.
Czekam na dynamiczne typu: serwis, przyjęcie, blok, obrona pola, wystawa, atak z krótkiej, z drugiej linii, atak ze skrzydła, atak ze środka, itd. Jeszcze do tego emocje w zdjęciach typu radość czy smutek po grze.
Matti, no niestety przyszumiło.. to nie FF, a jedynie 350tka a przy iso 800-1600 dzieja sie juz 'cuda' chociaż czasem takie zdjęcie z szumem 'ma to coś'
Starosta napisał(a):
Na razie fotki statyczne.
Czekam na dynamiczne typu: serwis, przyjęcie, blok, obrona pola, wystawa, atak z krótkiej, z drugiej linii, atak ze skrzydła, atak ze środka, itd. Jeszcze do tego emocje w zdjęciach typu radość czy smutek po grze.
dejmien napisał(a):
Matti, no niestety przyszumiło..
Lajam napisał(a):
dejmien napisał(a):
Matti, no niestety przyszumiło..
Dejmien nie przejmuj się.
Pooglądaj te kaszanę jaką serwują nam zawodowcy w gazetach i będziesz mógł z dumą spojrzeć na swoje fotki.