anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

dejmien - Panna A.

profile.country.pl_PL.title
dejmien
Nowicjusz

dejmien - Panna A.

Witam ;)

Fotografią bawię się dopiero od grudnia, coś jednak mnie skłoniło do zamieszczenia zdjęć... liczę na wasze opinie, pomoc oraz porady. Z uśmiechem na twarzy przyjmnę każdą poganę... bo zmotywuje mnie to do pracy :)

pozdrawiam, Damian :nauseated_face:

302 ODPOW. 302
colorful-----
Początkujący

co do 23 - za poprzednikami - szkoda uciętych nóg
za to w 22 mi to ucięcie nie przeszkadza i bardzo podoba mi się, jak slońce padające w tle akurat 'obramowuje' postać dziewczyny :)

dejmien
Nowicjusz

Mistrzostwa Europy Kobiet w siatkówce 2009 @ Spodek Katowice

Bertone.
Poszukiwacz

Małe pytanko ...
Jakim szkiełkiem robiłeś fotki ? ;)

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
dejmien
Nowicjusz

bertone1982 napisał(a):

Małe pytanko ...
Jakim szkiełkiem robiłeś fotki ? ;)

jeśli chodzi o 3 powyższe - minolta 135 f/ 2.8 ;)

Bertone.
Poszukiwacz

Wyszły bardzo fajnie :thumbsup: , stąd pytanie o szkło :)
Bardzo dziękuje

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
Matti-----
Początkujący

uhh troche przyszumilo :) jak dla mnie przydaloby sie troche wiecej akcji.

Starosta.
Początkujący

Na razie fotki statyczne.

Czekam na dynamiczne typu: serwis, przyjęcie, blok, obrona pola, wystawa, atak z krótkiej, z drugiej linii, atak ze skrzydła, atak ze środka, itd. Jeszcze do tego emocje w zdjęciach typu radość czy smutek po grze.

Pozdrawia Starosta :grin:
dejmien
Nowicjusz

Matti, no niestety przyszumiło.. to nie FF, a jedynie 350tka :c9 a przy iso 800-1600 dzieja sie juz 'cuda' ;) chociaż czasem takie zdjęcie z szumem 'ma to coś'

Starosta napisał(a):

Na razie fotki statyczne.

Czekam na dynamiczne typu: serwis, przyjęcie, blok, obrona pola, wystawa, atak z krótkiej, z drugiej linii, atak ze skrzydła, atak ze środka, itd. Jeszcze do tego emocje w zdjęciach typu radość czy smutek po grze.

Spokojnie kolego, napstrykałem ponad 2 tyś. w 2 dni, także jest w czym wybierać ;) póki co chciałem was czymś takim zadowolić ;)

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

dejmien napisał(a):

Matti, no niestety przyszumiło..

Dejmien nie przejmuj się.

Pooglądaj te kaszanę jaką serwują nam zawodowcy w gazetach i będziesz mógł z dumą spojrzeć na swoje fotki. :smileythumbsup:

dejmien
Nowicjusz

Lajam napisał(a):

dejmien napisał(a):

Matti, no niestety przyszumiło..

Dejmien nie przejmuj się.

Pooglądaj te kaszanę jaką serwują nam zawodowcy w gazetach i będziesz mógł z dumą spojrzeć na swoje fotki. :thumbsup:

Dzięki Lajam :) masz rację... oni jeszcze mogą swobodnie nadrobić sprzętem ;)