Podziel się wrażeniami!
Chciałbym pokazać wam poje pierwsze zdjęcia zrobione tą lustrzanką. Jestem ciekaw co o tych zdjęciach sądzicie i co jeszcze muszę w szczególności poprawić.
Witam,
Kotek sympatyczny, ale kadry jakieś takie niespecjalnie ciekawe (centralne) - proponuję więcej poczytać o kompozycji i kadrowaniu.
Poza tym mała prośba - jeśli możesz, to zamieszczaj proszę mniejsze zdjęcia bo otwierają się takie gigantyczne że trudno to normalnie oglądać
sorki za wielkość
następnym razem postaram się wstawić mniejsze, ale wystarczy raz kliknąć na gigantyczne zdjęcia to się pomniejszy.
Witaj,
no jakby nie patrzeć masz modela (-elkę)
to na początku przygody z fotografią bardzo ważne. Masz po prostu temat. Teraz bardziej się musisz skupić na kadrach (jak już Lajam zaznaczył ) - i z czasem będzie coraz lepiej.
Pozdrawiam,
kris
i jeszcze jedna prośba wrzucaj zdjecia tu na forum poprzez zalaczniki napewno bedzie sie je lepiej ogladac ladny kociak
Witam
Dołączam się do prośby tereski
A kociak sympatyczny 2 najbardziej mi przypadła
ja tam wole miniaturki na fotosik, ale co kto lubi.
nic owego nie dodam, ale moge doradzić. zostaw kota i szukaj wielu różnych tematów.
trochę kwiatków
i jeszcze jedno
Witam.
1 i 3 podobają mi się. Może dlatego, że lubie kwiaty. Na 3-ce przydłoby się trochę ostrości.
Niestety 2 (choć podobnie jak 1-ka jest centralnie umieszczona) nie ładnie wygląda tak w środku kadru.
3-kę też przydałoby się lekko przesunąć. Z prawej ciut za dużo miejsca. Ten skrawek przydałby się z lewej zapewniając roślinie miejsce na pionowej mocnej lini.
A co do 1-ki. U Ciebie też takie rosną -> zobacz