Podziel się wrażeniami!
Chciałbym pokazać wam poje pierwsze zdjęcia zrobione tą lustrzanką. Jestem ciekaw co o tych zdjęciach sądzicie i co jeszcze muszę w szczególności poprawić.
15 ladne nawet ale fajniej by bylo gdybys na jeden klos dal ostrosc ;d .. znaczy mi sie tak wydaje
16 mi sie podoba, lecz 17 i 18 juz nie za bardzo ..
19. tez swietne, tylko ta czarna galazka chyba lekko na gorze przycieta jest no i za ciemne troche to w LD ^^
20,21 nie przepadam za samochodami ;]
pozdrawiam ;d
15 kłosy bardzo fajne kolorki z autek najbardziej 16 i 21 szkoda tylko, że w 21 tą trawę widać a co do 19 super a cień mi przynajmniej nie przeszkadza praktycznie jest niezauważalny jak dla mnie
Zmieniam zdanie - przedostatnie auteczka już mi się nie podobają
Teraz podobają mi się ostatnie
Pozwoliłem sobie usunąć cień - mam nadzieje, że o ten ci chodziło i nie masz żalu za ingerencje. Zdjęcia: corazpodobające się
wielkie dzieki o ten cien mi chodziło
Możesz powiedzieć jak to zrobileś
Banalna sprawa: W photoshopie narzędzie rozjaśnianie, tryb półcienie, ekspozycja na 30% i delikatne muskanie pędzlem w miejscu gdzie był cień. 10 sekund roboty
Z kotów przeszedłem na psy ale na szczęście już mi przeszło.
szczeniak i portret ze szczeniakiem super
a balon wydaje się nieostry
24 - słodki psiak, zdjęcie fajne, ale jest kilka szczegółów na minus (w lewym górnym rogu te liście trochę odciągają moją uwagę, no i noga od stołu). Sama robiłam ostatnio zdjęcia takim małym szczeniakom i wiem że strasznie trudno jest zrobić jakieś sensowne ujęcie (psiaki cały czas są w ruchu, a jak zorientują się że celujesz w nie obiektywem to od razu przybiegają )
23 - podoba mi się, choć w sumie nie potrafię powiedzieć dlaczego. fajnie droga wychodzi z lewego dolnego rogu.
22 - fajne zdjęcie! dziewczyna super, ale psiak jakby trochę przepalony?
pozdrawiam
mat_czok, jmw.w dzięki za opinie